FOTO: autor
Po královéhradeckém kraji
10. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
12.2.2016 17:33
Kousek od Bydžova máme chalupu. Žasnu, jak se změnily do krásy Skřivany. Ten pán u piva jsi Ty, Petře?
Lenka Hudečková
11.2.2016 17:49
Petře, i my se rádi touláme po hradech a zámcích, nechodíme moc na prohlídky, ale zahrady nás zajímají a máme mraky fotek. Ale prohlídky hodně významných míst jako je Krumlov, Hluboká, Červená Lhota a podobné, jsme nevynechali. Východní Čechy bychom rádi zvládli letos, vloni jsme se chystali, ale nakonec to nevyšlo...Tak snad letos... Díky Vám aspoň za krásnou virtuální prohlídku :-)
Jana Šenbergerová
11.2.2016 14:21
Tak toto je pro mě naprostá "cizina", ale Nové Hrady na Litomyšlsku mohu vřele doporučit. Je u nich také obrovská obora se spoustou daňků a jelenů.
Hana Rypáčková
11.2.2016 10:23
Výlet jako stehno, moc ráda jsem se podívala do míst, kde jsem nebyla.Skřivany - moc zajímavé a mlýny mám ráda. Hezká procházka.
Marie Seitlová
11.2.2016 10:12
Pěkná procházka krajem který trochu znám. Ve Skřivanech je ústav pro ženy, zde jsem jezdila se snachou dělat canisterapii.
petr stejskal
11.2.2016 09:46
Lenko, mou slabostí je courání okolo zámků. nemusím všechny navštvit,nezvládl bych to. tak aspoň, když to jde,tak příslušné parky. některé jsou krásné,jiné zpustlé. Stejné je to se zámky. Bohužel mnoho zámků , které zmizly do soukroma, vypadají strašlivě. Jako ten v Boharyni. Samozřejmě k těmto zámkům není moc přístup. Přesto jsou zámky,které si privatizací pomohly. Jedním z příkladů jsou Nové Hrady na litomyšlsku. Ale privatizací nepadly na hubu jen zámky,ale mnohá kultůrní zařízení, jako třeba malélázně nebo náchodská IDA. Je dobře,že mnohé zámky se využívají k socialním věcem. Domovy důchodců, různé socialní ústavy. Nakonec i jeden takový tady je. A když se obec ve svých možnostech postará, jako třeba v Chrasti u Chrudimi,je to dobrý úřad a kulturní zařízení.
Alena Várošová
11.2.2016 09:45
Ráda jsem se zúčastnila ve Vašich řádkách Vašeho výletu a zase těch fotek paráda.
Lenka Hudečková
11.2.2016 09:19
Krásné fotky a pěkné povídání k nim. Škoda jen, že zámek v Boharyni vypadá hůř než mlýn.., ale tak to prostě je. Náš zámek v Toužimi vypadá podobně zchátrale...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA