Ilustrační foto: pixabay.com
Křídla
14. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
17.2.2016 21:19
Milí íčkaři. I já se přiznám, že jsem tuto povídku ze svého života brala jako slabou. Až sestra mě přesvědčila, neboť se jí líbila pointa. Všem vám děkuji za komentář a na závěr jen podotýkám, že jsem já sama se svými křídly Giannimu uletěla :-)
Zuzana Pivcová
17.2.2016 20:01
Milá Míšo, chtíc nechtíc se Tvého někdejšího Gianniho musím trochu zastat. :-))) Jsem někdy tak "materialistická", že když někde se sestrou chodíme a já dostanu hlad, není se mnou skoro řeč a takřka odmítám jít dál. Marcela už to zná, takže zamíříme třeba jen na chlebíček a pak zase vesele pokračujeme v programu. Takže nejen křídla, ale dlabanec jako takový dokáže povznést i rozladit! Tak, to bylo mé vtipkování, ve skutečnosti však tuhle psychologickou sondu obdivuji právě tak, jako všechny Tvé předchozí články.
Jiří Libánský
17.2.2016 17:28
Přiznávám se, že jsem považoval článek za špatný. Tematem, popisem děje, strukturou, kontinualitou, gradací. Ale o to víc mne závěr téměř posadil na zadek. Takhle utlumit čtenářovu vnímavost romantické roviny a pak bez varování to na něj vypálit by mělo být snad trestné. Každopádně si dobře zapamatuji článek i jeho vyznění. To za to stojí. Hvězdičkuji co to jde.
Eva Mužíková
17.2.2016 15:47
Míšo, bych toho Tvého přítele docela chápala. Kuřecí křidýlka, pěkně obíraná včetně chrupavek, to je pro mne obřad... ale že by musel být až tak " rozhozený" ??? Tvůj příspěvek mne, jako vždy zaujal a pobavil, díky.
Alena Várošová
17.2.2016 14:16
Míšo pěkně napsaný článek.Někdy je těžké se domluvit s našincem natož s cizincem.Hlavně,že jste se najedli.Moje známá chodí s němcem,domlouvají se rukama ,nohama,nějaké slovíčko anglicky a z toho se pohádají.Každé slovo v cizím jazyce,může mít jiný význam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA