Ilustrační foto: Pixabay
Můj seniorský život: Zřejmě jsem mu nepadla do oka
7. 9. 2021Léto budiž pochváleno! Úžasný čas dlouhých, prosluněných dnů, nekonečného pletí záhonů, ale také prázdnin, s nimiž nutně přichází halasný vpád vnoučat do prarodičovských, povětšinu roku poklidných obydlí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
8.9.2021 15:21
Zůstávám u svého komentáře, který jsem napsala už v roce 2016, kdy tu článek vyšel. Bylo však milé si ho přečíst i teď po 5 letech.
Antonín Nebuželský
8.9.2021 13:27
Pěkné. Jak jsem z vesnice, na koně jsem vlez jednou v životě. Ale jako pytel brambor se dokážu poroučet odkudkoli. Dřív ne, zato teď...
Jiří Dostal
7.9.2021 13:09
:-) Roztomilá připomínka, že rajtovat na koni se silou vší je o umění pádu... :-)
Jana Kollinová
7.9.2021 11:19
Zdařilý článek, nabízející příjemný humor, pohodu a dobrou náladu. :-)
Anna Potůčková
7.9.2021 10:41
Hezky čtivý článek. Určitě moc hezká vzpomínka. Já sama nikdy na konském hřbetu neseděla, a sedět už ani nebudu
Jana Šenbergerová
7.9.2021 10:36
Škoda, že se paní Ševčíková "neukáže" častěji. Asi je snadnější být na koni než sedět na něm. Já to zkusila jen jednou a cítila jsem, že z mé kýty by se daly smažit dobře naklepané řízky.
Blanka Lazarová
7.9.2021 08:16
Skvělý článek i skvělý zážitek. Všechno dobře dopadlo a tak bude hezká vzpomínka. Já už bych si asi netroufla.
Daniela Řeřichová
7.9.2021 08:09
Hezká humorná historka, psaná s nadhledem, to se mi líbí. Svět z koňského hřbetu jsem viděla párkrát jako dítě, neboť tatínek byl hipolog. Ale dnes už to přenechám jiným.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA