Ilustrační foto: JakeSisko pro Wikimedia.org
Dvakrát Došaly
5. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Peerová
5.2.2016 17:16
Ty " Došaly " mě fakt dostaly,super fór..Jinak hezký příběh s dobrým koncem a je dobře," že všude " žijí slušní lidé.A určitě to byla přízeň vojáčka " Došaly "....
Hana Rypáčková
5.2.2016 16:50
Dobře to dopadlo, to je hlavní..Taky jsem ztratila 5000 Kč v malé peněžence, na putovním táboře .Když jsem kupovala v Mikulově společnou jízdenku, nechala jsem ji ležet pod pokladnou.Když jsem na náměstí chtěla platit koláče pro děti- nebyla.Stopla jsem auto a- ležela tam i s penězi....To bychom ani nedojeli domů. No, koláčú jsem koupila 2x tolik.
Zuzana Pivcová
5.2.2016 16:42
Moc hezké vyprávění, nejen osobní vzpomínka, ale i ta poctivost mě zaujala. Jak už jsem se zmínila, také se mi výjimečně něco vrátilo, ale naopak mě potkaly i ztráty (materiální). Došaly mě pobavily. :-)
Alena Vávrová
5.2.2016 15:53
Jitko, hezká vzpomínka. Mně se vybavilo "Šala-lala-li" :-). Také jsem jednou ztratila peněženku, byly v ní všecky naše peníze na zaplacení týdenní rodinné dovolené a na útratu a moje doklady. Ale měla jsem také štěstí na poctivé lidi, že si všimli a upozornili mne na to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA