Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Doušová
4.1.2018 09:43
Talent se nezapře . Opravdu skvělé!!!
Jarmila Peerová
4.2.2016 16:32
Pěkné,milé,přečetla jsem to s chutí...
Libor Farský
2.2.2016 03:01
Elenku zdraví červený kozlík, úplně dojatý.
Jana Šenbergerová
1.2.2016 17:14
Moc pěkné. Ještě máme jednu cácorku, tak snad i na nějaké pohádky zas dojde. :-)
Alena Várošová
1.2.2016 17:08
Eleno,krásná pohádka pro malé vnoučátka.Líbí 5*
ivana kosťunová
1.2.2016 13:22
Samozřejmě 5* za hezkou báseň
ivana kosťunová
1.2.2016 13:22
Dnešní děti mají rády vyprávění, čtení pohádek, moje vnučky se neustále vyptávají, co dělal tatínek, když byl malý. Samozřejmě je zajímají rošťárny.
Eva Mužíková
1.2.2016 12:34
Elen, to je krásná básnička. Moje tříletá vnučka Rozálka má ráda, když si jí na klíně zabalím celou až po uši do deky a zpívám jí. Mnohdy jsou to takové právě vymyšlené písničky, ale hlavně, když se tam zpívá o ní.. to chce stále opakovat. Už jsem si několikrát řekla, že tuto " krásnou chvilku", kdy i ona zpívá " slátaniny", natočím. Po letech by to určitě bylo hezké připomenutí...
Elena Valeriánová
1.2.2016 12:33
Zuzko, nejsi idealistka. Moje vnoučata mají rádi když jim vyprávím vymyšlené pohádky a příběhy. Hodně se jim doma čte, ti větší už si čtou sami, ale když začnou vyprávět pohádku, zjišťuj, že poslouchají i jejich rodiče.
Zuzana Pivcová
1.2.2016 10:40
Takovou situaci neznám, ale věřím, že i dnes může na některé děti vyprávění starších lidí hodně zapůsobit. Nebo jsem příliš velká idealistka?
Načíst starší příspěvky