foto: ARCHIV AUTORKY
Můj seniorský život. Aneb: Škatule, škatule, hýbejte se!
12. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
16.2.2016 16:22
Přátelé, všem děkuji za vaše povzbuzující komentáře. Moc si jich vážím. Opravdu. Na cestu se již dlouhodobě průběžně připravujeme. Až vypukne den D, dám vědět. Afrika je Afrika....:)) však víte..:)) Děkuji!!!
Lubomír Müller
16.2.2016 10:17
Nabitá energií a touhou žít naplno, poznávat, milovat, dávat a umožňovat i jiným nové zážitky. To je, Vando, dobré a smyspluplné poselství. Přeji Ti, ať se naplňuje a léčí. A pod Jižním křížem pozor, tam se hlava rychle zatočí, znám to z vlastní zkušenosti. Tak na těch větvích stromů se pořádně drž! =))))))))
Jaroslava Handlová
14.2.2016 19:22
Patříš k těm, co mají ponětí o "know how" na elixír mládí. Vando, to není jen dar, ale výsledek Tvého smýšlení a činění. Hodně krásných zážitků, štěstí, úspěch, radost, pevné zdraví i nadále Ti přeje Jarka.
Zdenka Jírová
13.2.2016 17:15
Jsi velmi pohyblivá a duševně velmi čilá. Myslím, že na tom bude mít zásluhu i to Hvarské sluníčko a moře. Vím, jak je tam krásně. Přeji Ti obojí v plné míře.
Marie Magdalena Klosová
13.2.2016 12:51
Václavko,jsi fajn,udržuj si svůj styl a měj se hezky na všech svých cestách.Šťastnou cestu,holka neposedná.mm
Eva Mužíková
13.2.2016 12:16
Vzala jsem si poučení .Moje škatule se od pondělí začne dvakrát týdně hejbat ve zdejší Sokolovně, spolu s ostatními vrstevnicemi.
Alena Várošová
13.2.2016 11:47
Vando,jsi nezmar.Kdyby se tady spojilo deset seniorek,tak by ti tvou vitalitou na tebe nestačily.Ještě by nebyly z pochodu doma a už bys vymýšlela další akvitity,aby se lidi nenudili.Jsi jak ten rozbouřený ocelán na videu.A psát ,že umíš o tom nikdo nepochybuje.Źij si svůj plnohodnotný život ve zdraví,lásce a pohybu.Užij si krásné chvíle,nástrahám se vyhýbej a šťastna se vrať domů do vlasti.5*
Libor Farský
13.2.2016 11:45
Alčo T. řekl bych, že si Vanda s cvičením dobře poradí i na gauči ve dvou a s fortelem. Moc se mi líbí ten citát o jazýčku v pohybu. Přidávám 5* pro Wandu i Williama Shakespeara.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA