Putování po Bosně-Hercegovině
FOTO: autorka

Putování po Bosně-Hercegovině

1. 2. 2016
cestování dovolená
Hodnocení:
(3.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Do Sarajeva i Mostaru jezdíme dost často autem za příbuznými. Hezky jste to popsala, jen u snímků trochu chybí bližší popis. Můj manžel tady už napsal o Sarajevu a Jadranu podobný článek http://www.i60.cz/clanek/detail/9054/moje-leto-2014-sarajevo-a-drvenik - Dubrovník byl jako chorvatské město odstřelován srbskými vojsky z letiště Čilipi, ze kterého jsme kdysi odlétali z bývalé Jugoslávie.
VANDA Blaškovič
Krásný cestopis, Jarmilo. Na Panenku Marii jsme zváni již asi pět let...tak snad to již letos vyjde a vezmu si s sebou pití!....)) děkuji.
Zdenka Jírová
Bylo to zajímavé povídání o zemi, kde jsem nebyla, jen na výletě v Dubrovníku, ale ten sem nepatří. Stopy po válce jsme právě viděli i tam a po cestě, kdy ještě byly vypálené domky z války.
Dana Kolářová
Děkuji za podrobnou reportáž doplněnou hezkými snímky.
Eva Mužíková
Zase jsem o něco chytřejší... zajímavé informace, krásné fotky Jarko.*****
Hana Rypáčková
Krásně opravený Mostar. Pěkné povídání..
Zuzana Pivcová
Pro mě je to také hodně zajímavé, částečně opět v souvislosti s archivní dokumentací, jsou zde totiž i dokumenty o atentátníkovi Gavrilu Principovi, který skončil ve vězení v Terezíně. Koho by napadlo, že po 80 letech bude Sarajevo válečným městem. A Dubrovník, tam byla kdysi v mládí moje maminka a vzpomínala na to v době, kdy jsme tam my nesměli (já jako učitelka ne), až do konce života v r. 1977. Díky.
Jitka Chodorová
I já bývalou Jugoslávii miluji,ale ne všude jsem byla, tak moc paní Jarmilo děkuji za zajímavavé putování s vámi, a také za krásná fota.
Vladka Steinová
Dobře napsaný a popsaný cestovatelský zážitek . I já bývalou Jugoslávii miluji,Sarajevo jsem navštívila a Dubrovník, perla Jadranu, to je skvost. Tvoje pěkné vyprávění podtrhují krásné fotky,díky Jarmilo.
Naděžda Špásová
Zajímavé putování pro toho, kdo má rád poznávačky. Hezké fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%