Ilustrační foto: Pixabay
Jak jsem se učila být samostatná aneb Jedna etapa mého života
28. 6. 2021Je to již mnoho let, kdy jsem zjistila, že v manželství žijeme vlastně ve třech, s tím, že radovánky jsou určeny jen pro dva a já do té dvojice nepatřím. V první chvíli mne popadl děsný vztek, že jsem za blba, že se se mnou nejedná na rovinu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
29.6.2021 15:51
Obdivoval jsem ženy, které byly samostatné. Když jsme jezdili po středomořských cestách i necestách, věděl jsem, že se mohu na svou ženu za volantem vždy spolehnout. Ti, co hledají ženy skoro nesvéprávné, aby mohli o ně pečovat, jsou duševní chudáci.
VANDA Blaškovič
29.6.2021 07:51
Helčo, ahoj. Cožpak vycestovat, ale jezdit po těch šílených serpentinách!!? Jak zdatná jsi byla řidička? Znám to tam, vím o čem mluvím a i s profi řidičem mi jde mráz po zádech. Nyní v posteli při vzpomínce také…jsi dobrá! Pozdrvuj Romana, pa.
Margita Melegova
28.6.2021 22:45
Nekdy je dulezite udelat ten prvni krok a ten vysel, bylo to vykroceni spravnou nohou a v pravy cas.
Naděžda Špásová
28.6.2021 18:27
Helo, moc hezky jsi to napsala, jsi dobrá, já bych sama nikam nejela, jsem srab. Ať vám to s Romanem vydrží hodně dlouho. :-)
Zuzana Pivcová
28.6.2021 18:20
Helenka je prima, to je jasné, a také proto se dala dohromady s primovým Romčou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA