Ilustrační foto: pixabay.com
Můj životní příběh: Setkala jsem se s tajemnem
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
3.2.2016 18:43
Ali,taky mě běhal mráz po zádech.Vím,že musíš jít dál,ale taky věřím,že to nebylo jednoduché.Měla jsem podobné zkušenosti s maminkou,taky čekala až se vyřeší jeden problém,cítila jsem,že neodešla.Po vyřešení problému nastal klid a já věděla,že je všechno jak má být.
Michaela Přibová
3.2.2016 18:31
Alenko, i já vám chci říct, že s vámi cítím. Vím, jak bolí ztráta blízkého člověka. Ještě bych vám chtěla říct, že naší mamce se zastavily hodiny, které šly desítky let. Sestře se ve snu zjevila mamka za mlada a prohlášila: "Nebyl to špatný život." Druhý den ráno mamka v 89letech dne 12.ledna 2016 zemřela.
Marie Novotná
3.2.2016 18:29
Slzy,mráz po zádech a husí kůže mi naskakují při čtení Vašeho článku.Neskutečná bolest. Je to už víc jak 16 let.Zdálo se mi,jak pohřbíváme bílou malou rakev na starém hřbitově ,(kde se již mnoho let nepohřbívá a leží tam rodiče maminky ).Krátce na to dcera potratila.Je to náhoda ?
Ingrid Hřebíčková
3.2.2016 18:25
Alenko, je velmi těžké odpovídat, ale chtěla bych vám aspoň sdělit, že jste velmi statečná žena, že chápu vaši bolest, že s vámi cítím. A přeji vám už jen samou radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA