Můj životní příběh: Setkala jsem se s tajemnem
Ilustrační foto: pixabay.com

Můj životní příběh: Setkala jsem se s tajemnem

2. 2. 2016
Můj příběh rodina smrt
Hodnocení:
(4.6 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Alenko, v duchu Tě objímám a tisknu obě ruce.
Eva Balúchová
Ali,taky mě běhal mráz po zádech.Vím,že musíš jít dál,ale taky věřím,že to nebylo jednoduché.Měla jsem podobné zkušenosti s maminkou,taky čekala až se vyřeší jeden problém,cítila jsem,že neodešla.Po vyřešení problému nastal klid a já věděla,že je všechno jak má být.
Michaela Přibová
Alenko, i já vám chci říct, že s vámi cítím. Vím, jak bolí ztráta blízkého člověka. Ještě bych vám chtěla říct, že naší mamce se zastavily hodiny, které šly desítky let. Sestře se ve snu zjevila mamka za mlada a prohlášila: "Nebyl to špatný život." Druhý den ráno mamka v 89letech dne 12.ledna 2016 zemřela.
Marie Novotná
Slzy,mráz po zádech a husí kůže mi naskakují při čtení Vašeho článku.Neskutečná bolest. Je to už víc jak 16 let.Zdálo se mi,jak pohřbíváme bílou malou rakev na starém hřbitově ,(kde se již mnoho let nepohřbívá a leží tam rodiče maminky ).Krátce na to dcera potratila.Je to náhoda ?
Ingrid Hřebíčková
Alenko, je velmi těžké odpovídat, ale chtěla bych vám aspoň sdělit, že jste velmi statečná žena, že chápu vaši bolest, že s vámi cítím. A přeji vám už jen samou radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%