Dědova zelňačka
FOTO: archiv autora

Dědova zelňačka

28. 1. 2016
gastronomie recepty
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislav Vesecký
Paní Jano, přeji ať se vám vydaří a chutná. Zelňačky není nikdy dost.
Jana Slavíková
Už od soboty mám díky vám na zelňačku chuť. Přinesla jsem dva kusy uzených žeber, šoupnu je do tlakáče a zítra bude mňamka. A pozítří a popozítří, teda jestli se tu neobjeví někdo z hladových potomků :-)
Lenka Hudečková
Dělám také zelňačku, ale zase jinak. Už dávno nezahušťuji polévky jíškou, ale strouhanými bramborami, což mi přijde jako zdravější verze. Jak už tu je napsáno, každý děláme nějakou.
Jana Šenbergerová
Myslím, že kolik je kuchařů, tolik je různých zelňaček. Určitě chutnají všechny, protože zelí je zelí a hlad je hlad.
Soňa Prachfeldová
Trochu jiná, ale určitě také chutná, nedávám zakysanou smetanu a kurkumu a vejce.
Lidmila Nejedlá
Mám zelňačku ráda v jakékoliv podobě, hlavně s klobáskou.
Eva Mužíková
Koukám, že láká dvakrát:)))))
Eva Mužíková
Opravdu zajímavý recept, také zelnačku dělám trochu jinak. Ale tato láká....
Eva Mužíková
Opravdu zajímavý recept, také zelnačku dělám trochu jinak. Ale tato láká....
Marie Seitlová
Zelňačku dělám jinak, spíš jak ji dělají na Slovensku. Jen zelí, brambor, houby a uzené nebo klobása. Nebo také oboje. A za smetanou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%