FOTO: archiv autorky
Analýza sportu
26. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
29.1.2016 09:43
Děkuji za vaše příspěvky. Trochu naivně jsem si myslela, že to zaujme víc lidí. Mám pocit, že si ty články píšu pro sebe. A je mi to docela líto. Ještě jednou děkuji.
Soňa Prachfeldová
28.1.2016 18:33
Špičkový sport, to je makačka za slušný peníz. Nejsem divoch, ale pohyb potřebuji, z nečinnosti mě bolí celý člověk. A všeho s mírou.
Hana Rypáčková
28.1.2016 12:40
Týrala jsem své tělo nečinností / v čekárnách nemocničních vyšetření/, až jsem šla plavat, lítala jak motorová myš a tak výborný pocit jsem si navodila.Dnes bruslení a ještě se půjdu provětrat se psem. Bolavé tělo potřebuje pohyb....
Květoslava HOUDKOVÁ
28.1.2016 05:55
Jsem "příkladný nesportovec" - ani aktivně, ani pasivně - kdyby v dostupné-koncesní TV převažoval všude sport, asi bych ji odhlásila - ještě, že sport je zvlášť.
Jana Šenbergerová
27.1.2016 22:57
Pěkně jste to sportování zanalyzovala. V našem případě bych o sportování nemluvila, ani jeden z nás k němu nikdy netíhl. Chodíme rádi, ale jsme oba omezeni úrazem, jezdíme na kole a po ránu se s notným hekáním snažíme vyrovnat s pěti Tibeťany. K oblíbeným aktivitám patří sex. Takže sice nic moc, ale zas tak málo to není, protože nás to těší. :-)
Eva Mužíková
27.1.2016 20:00
Naděždo, já také určitě patřím k těm, kterým je sportování i v tomto věku blízké. ALE, nepřeháním to, vím, na co stačím.. Na hrozné pády sjezdařů jsem se také dívala, když se tuším ten první postavil na nohy, i já jsem si oddechla...
Alena Várošová
27.1.2016 19:54
Hýbat bychom se měly dámy v každíém věku.Já už dosportovala před osmnáctými narozeninami.Stačí mi pohyb na dvorku,zahradě, dřevo,uhlí atd.Díky Naďo.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.1.2016 19:45
S partou cca 15 ti stejně ujetých seniorek jako jsem já se scházíme 2-3x týdně a pod záštitou naší seniorské organizace TOTEM chodíme s instruktorkou cca 6-8km lesem okolo Boleveckých rybníků.Aby se nám lépe šlapalo máme trekové hole a zakoupily nám žlutý batůžek, kde je i pláštěnka, tričko, čepice a lahev na pití.Vše žluté nápisem "Jedeme dál". Dnes jsem se s kamarádkou "zakecala" a zabloudily jsme.Místo 6km jsme šly 10km.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA