ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Zatoulaný doklad
27. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
31.1.2016 23:46
Bezva, Jituško, před spánkem něco optimistického. Naší mladé někdo vrátil peněženku s plným obsahem, kterou si odložila na střechu auta, když do něj ukládala nákup. Ani netuší, kde ji to pak za jízdy sfouklo.
Olga Štolbová
30.1.2016 09:51
Tak vidíš Jíťo, občas člověka potká i štěstí. V té době ti to tak určitě připadalo. Hezká vzpomínka...*****
Zdenka Jírová
29.1.2016 23:44
Mojí dceři před lety ukradli peněženku i s doklady, občankou kartami ap. Nejhorší bylo, že musela všechny doklady zablokovat, ohlásit ztrátu OP. Bylo to úplné martýrium. To se stalo někdy na podzim. Příští rok na jaře někdo u ní zazvonil a ptal se jí na jméno. Potvrdila mu ho a on - byl to starý pán s pejskem- jí předal značně promáčenou peněženku s jejími doklady, kterou v křoví vyčenichal jeho psík a on byl tak poctivý, že ji přišel vrátit.
Zuzana Pivcová
29.1.2016 13:17
Jak je vidět, i železnice u nás hodně pokročila. A poctivost lidí? Jsem ráda, že občas platí i dnes. Svědčí o tom i mé případy zapomnětlivosti, když se mi vrátila celá kabelka, kterou jsem nechala v potravinách, a dokonce kamera, zapomenutá v igelitce v metru. Je to už pár let, ale ten radostný pocit z navrácení mě dodnes neopustil. A Tys mi to zrovna dnes připomněla.
Alena Várošová
29.1.2016 11:04
Jitrko,krásný příběh.Vzpomínky at již nepříjemné,či radostné se člověku vždy vybaví i po 40 letech.I I tenkrát byli poctiví lidé a ten doklad byl velmi důležitý k zúčtování.Dnes by to bylo snadnějš přes mobil,internetí,ale zase nemusel být doklad.Mohl být někde v odpadkovém koši.5*
Lenka Hudečková
29.1.2016 10:13
Mám husinu z Vašeho příběhu, krásně napsaný...a je hezké, když můžeme vzpomínat na něco, na co jsme třeba zapomněli a pak se nám vybaví vzpomínka díky někomu jinému...Pěkné :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA