Můj seniorský život: Dá se někde sehnat motorové koště?
Ilustrační foto: pixabay.com

Můj seniorský život: Dá se někde sehnat motorové koště?

24. 9. 2020

K zaslouženému odpočinku, čili k důchodu, jsem se dopracovala ve věku kolem šedesátky. Bylo těžké představit si, že nadobro opustím práci, která mne bavila, a které jsem se věnovala bezmála čtyřicet let.

penze stárnutí
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Velmi inspirativní. Jeden můj kolega používá hlášku z filmu : " Tak je to správné a tak to má být " A já zase : " Znáš heslo důchodců ? Nemám čas.". *****
Soňa Prachfeldová
Prima optimistický článek, mít mnoho práce a zájmů a také to zdraví, je recept na dobrý a zajímavý život v důchodu.
Marie Doušová
Opravdu život v důchodu není o nudě ,ale o tom co všechno musíme zařídit ,udělat a pomoci tam,kde to je potřeba . Čas letí jak splažený kůň a proto je dobře mít radost ze života a nekňučet. Moc hezky napsané.
Libor Farský
Lituji, že jste, Jaruško, až tááák daleko....
Zdenka Soukupová
Moc hezky napsané. Takhle to má být. Taky se o to snažím, ale ne vždy to vyjde. Přesto to nevzdávám.
Olga Štolbová
Ahoj Jarko, povídání prima, článek čtyři roky starý, i ty jsi o tu dobu trochu vyrostla. Ale neozýváš se, napiš jak se máš a co nového ti život přináší. Přeju ti stále dobrou pohodu a, hlavně, zdravíčko. *****
Růžena Kuželková
Potvrzuji všechna slovíčka již zde napsaná.Optimismus je potřeba ať jste mlád,či už s nějakým křížkem,přeji všem jen dobrou náladu a užívání života.Pokud jsou nějaké "neduhy"hlavně se v tom "nešťourat".
Marie Ženatová
Díky moc za Váš velmi optimistický příspěvek, přeji hodně dalšího tvůrčího elánu a mnoho sil.
Hana Šimková
Doufám, že se ta vaše radost ze života on roku 2016 neztratila a že jste sehnala to motorové koště-. Já si někdy připadám jako motorová myš , ale už vlastně jenom málo kdy. Tělo už protestuje. Jste ještě relativně velmi mladá, tak si to užívejte ve zdraví i bez koštěte.
Dana Puchalská
Jsem na tom stejně jako Libuška. Článek jsem si přečetla až dnes. A taky se ptám.... Jaký koště se vlastně dneska prodává a hlavně KDE? :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%