Ilustrační foto: pixabay.com
Postřehy z jednoho obyčejného dne ze života seniorů
24. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
28.1.2016 20:35
Všem děkuji znovu za komentáře.Vím,že jsem Ti Svatuš pár odstavců taky poslala.Líbilo se mi to,proto jsem jen doplnila některé odstavce svými slovy.Já se dívám na svět s nadhledem,jsem stále pozitivně naladěna a ledacos mě nemůže rozházet.Ráda komunikuji s lidmi i když třeba nemají dobrou náladu a takových škarohlídů je taky dost.Jsem veselá a mám ráda život.Hezký večer.
Soňa Prachfeldová
28.1.2016 19:01
Mám pocit, že starší lidé jsou k sobě ohleduplnější, mládí k tomu dozraje, má starosti samo se sebou. Když se stane neštěstí, jsou lidé solidární , jak bylo řečeno vše je v lidech. Není dobré se uzavírat v sobě, ale dokázat navázat kontakty s lidmi okolo, moc to v životě jednotlivce znamená.
VANDA Blaškovič
27.1.2016 20:19
Dobrý večer všem. My tři ségry jsme vyrůstaly v lásce s mamkou a tátou. Synové vyrůstali v lásce na chalupě, doma, na horách, na vodě, na kole, při studiu, v zahraničí.... Mají dávno svoje rodiny a s láskou vychovávají děti. Máme spoustu celoživotních přátel. Jsem šťastná, ale tentokrát s Tebou, Aleno, nesouhlasím. Možná, že žiju v jiném světě, možná....já nepociťuji lhostejnost. Náš svět je přátelský a pozitivní. I když určitě ne bez problémů. Ale řeší se a každý ví, že je zodpovědný za svoje chování. Každá akce má svojí reakci. Takže, krásné sny, přátelé!
Hana Rypáčková
27.1.2016 19:26
Nehodnotím to, ale jen jsem četla z mailu stejné věty.Spíš překvapení. Inspirace , to beru.
Alena Várošová
27.1.2016 18:21
Hanko,není to opsané,ani zkopírované.Přizpůsobila jsem si tento imail svými slovy a dosadila svými příhodami,svým prodavačem,svými lidmi naši sousedkou.Však se podívej,že to opsané není.Posloužilo mi to jako předloha.To přiouštím.A to je tak zlé i ostatní čerpají určité věci z tisku,knih a zbytek si dopíší podle sebe.
Hana Rypáčková
27.1.2016 16:32
Aleno, dostala jsem před chvíli mail od známé a zůstala jsem jako opařená. Tvé příhody z tramvaje, maminka s dítětem, od lékaře, správcová, v obchodě a operátor, děti u počítače...Jmenuje se to Ztratili jsme se a je to přání do nového roku, abychom se zase našli...Nerozumím tomu.Prý to chodí od vánoc na mailech???
Ladislav Vesecký
27.1.2016 13:10
Moc hezký článek. Je fakt, že doktor se na Vás ani nekoukne. To se mi stalo včera v Opavě na plicním. Napíše léky a na shledanou. Žádná komunikace.
Alena Várošová
27.1.2016 12:16
Děkuji všem za milé diskusní příspěvky.Myslím,že v dnešní uspěchané době,máme každý svých starostí dost.Negaticní energie na nás číhá na každém kroku o obklopuje nás ze všech stran.Invaze migrantů,zaprodanost politiků,špatná ekomomika,nervozita každodenní všednosti.Že by se z nás nějak vytratila radost? Radost z toho,že jsme zdraví my i naše rodina,přátelé,kamarádi.Máme radost z přátelství lidí poznaných na íčku,těšíme se na jejich články,básně,příspěvky,kde se zapojuje čím dál víc lidí. Setkávání íčkařů to dokazuje a že snad nás má někdo rád.
Hana Rypáčková
27.1.2016 10:29
Tleskám Aleno, máš náramný postřeh. Tak to často je....Je třeba tomu vzdorovat.
Zdenka Jírová
27.1.2016 01:04
To je "životní článek", moc dobře jste to vystihla. Já se pamatuji, jak jsem u babičky navečer sedávala s ní na prahu chalupy, lidé chodili okolo a každý se zastavil, tak jsme za chvíli věděli o všem, co se ve městečku událo. Dnes neznám ani lidi z domu, jen když mne někdo pozdraví, tuším, že sem patří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA