FOTO: archiv autora
Krásná je ta naše česká zem
25. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
30.1.2016 11:13
Tolik krásných míst je u nás tak se také ráda kochám v přírodě a dnes u vašich fotek díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2016 08:54
Krásné fotky, které mapují jak rozmanitá je naše země. Děkuji.
Lenka Hudečková
29.1.2016 07:40
Paní Jírová, souhlasím, na NIC amerického se doma zásadně nedíváme, neb jsou to stupidity a docela nechápu, kdo se na to vlastně kouká. Mnohem lepší by byly pořady z naší krásně vlasti. A těch je poskrovnu.
Zdenka Jírová
29.1.2016 00:31
Ještě jsem zapomněla dodat, že Vaše fotky jsou moc krásné a svědčí o Vaší zcestovalosti po Čechách. Také jsem po nich ráda cestovala, ale mám ty krásy na obyčejných fotkách, které již ničí čas.
Zdenka Jírová
29.1.2016 00:27
Takové krásné vyznání lásky k české zemi by se mělo objevovat v televizi místo stupidních amerických filmů. Alespoň by své vlasti , zejména mladí ,víc vážili. V souvislosti mne napadá jedno africké moudro :" Až kvůli štěstí projdeš celý svět, poznáš, že stálo před Tvými dveřmi."
petr stejskal
28.1.2016 18:25
Ahoj. Všem děkuju za jejich slovíčka. Tohle je jen různorodý výběr z koutků naší země. Někdo může říci,že popisy chybí,ale jájen chtěl ukázat,jak je krásná ta česká kotlina. A tak jsou tady obrázky ze skal, od zámků, z arboret a nebo jen tak třeba obyčejné ráno. A pokud bude někdo chtít mi tykat,budu rád i když už jsem starej dědek. Hezký víkend.
Marie Foltýnová
28.1.2016 18:03
Kdybych si měla vybrat zemi,kde chci žít.Byla by to naše krásná česká zem.Jak vidět ze Tvých snímků,tak je u nás opravdu krásně.I když v mládí lákalo poznání i jiných zemí.Tak jsme se rádi vraceli tam,kde jsme se narodili.
Jana Šenbergerová
28.1.2016 17:02
Díky za tu spoustu krásných fotografií a vzpomínek, které ve mně vyvolaly. Docela žasnu, kde všude už jsem vlastně byla. Ale je také hodně míst, která jsem ještě nenavštívila. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA