FOTO: autor
Čechy krásné, Čechy mé
20. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
22.1.2016 11:08
Zrovna si říkám, že byste mohl uspořádat samostatnou fotovýstavu Krásy naší vlasti. Máte rozhodně zajímavější a hezčí záběry, než jsou v některých prodávaných nástěnných kalendářích.
Soňa Prachfeldová
21.1.2016 20:15
Nádhera, slovem i fotkami, tuto malou zemičku mám ve svém srdci navěky.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2016 15:38
Vaše fotky jsou opravdu velmi nádherné a tak i vaše vyprávění. Děkuji.....a musím vás ohodnotit 5 hvězdičkami
Alena Vávrová
21.1.2016 13:11
Opravdu moc krásné - slovem i obrazem. Úprava fotek musela dát hodně práce. Píseň "Čechy krásné, Čechy mé" je moje oblíbená.
Naděžda Špásová
21.1.2016 13:11
Tedy, Petře, vaše poetické vyznání naší zemičce je kouzelné. Taky jí moc ráda objevuji. O fotkách ani nemluvím. Jsou moc hezké. Jste cestovatel jak se patří. *****
petr stejskal
21.1.2016 12:30
Děkuji všem za jejich slůvka. Obráky nejsou úmyslně popsané,ale všechny jsou moje a z mé vlasti. Není přece důležité vědět,že tu a tam,ale že je u nás hezky ledaskde. Stačí se mnohdy jen dívat okolo sebe.To,co obyčejné se mnohým zdá,ve skutečnosti pohádkou je.
Zdenka Jírová
21.1.2016 11:34
Na to bych odpověděla slovy básníka Vítězslava Nezvala:" ....tu nemohu se vynadívat a všechno ve mně začne zpívat. Zpívat a plakat, maminko má, jak je to hezké u nás doma," V.N."Hora Říp".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA