FOTO: autorka
Páření na vrchu Boreč
21. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
22.1.2016 20:25
Velmi zajímavé místo,krásné fotky,pěkný článek.A překvapil mě působivý komentář u videa.Čekala jsem hudbu.Bydlet blíž,určitě bych na vrchol vystoupala s tebou.
Alena Tollarová
22.1.2016 19:59
Kdo jste napsali komentář, tak už sem podruhé nepůjdete, ale Soňa to napsala přiléhavě. Chodit na Boreč v létě má smysl jen jako normální procházka. Zase tak příkré to není a je tam pevné zábradlí. Kdo jste poblíž, tak jedinečná příležitost vidět na vlastní oči je právě teď. Neopakuje se ani každý rok.
VANDA Blaškovič
22.1.2016 19:56
Skoro jsem si již myslela, že vrch Boreč bude patřit do Ohňových hor jako na Lanzarote...a on vypouští zatím vodní páry. To je zajímavé. Alespoň vám nemuselo šimrat v zátylku - co kdyby? Já jsem se tetelila v teple domova nad fotkami.
Naděžda Špásová
22.1.2016 18:45
Aleno, hezky popsaný výlet. Obdivuji vaší odvahu, lézt na kopec, když mrzne. Boreč není od nás daleko a pokud se tam vypravíme, tak jen na jaře nebo v létě. Ovšem odrazuje mne, že se tu mluví o příkrosti terénu. Video super a fotky také pěkné. *****
Soňa Prachfeldová
22.1.2016 18:21
Na Boreč jedině když mrzne, čím víc mrzne, tím je zřetelnější teplá pára linoucí se z průduchů. Ke konci je dost strmé stoupání a nikdo se mnou nechce jít, snad ukecám.
Jana Šenbergerová
22.1.2016 16:58
Také jsi mě, Ali, zmátla. Čekala jsem, jak to bude s tím pářením, a ono je to paření. České středohoří - Boreč, Milešovka, Lovoš a mnoho dalších, velká láska mé zemřelé kamarádky, se kterou jsem měla tu čest na nejeden kopec vyšlapat v jejím doprovodu. Ty mi ji občas připomínáš právě skrze své výlety Českým středohořím. Díky. Jako bych tam zase byla s ní.
Dagmar Bartušková
22.1.2016 16:41
Tak jsem o něco chytřejší. Opravdu zajímavé. Álo, video se Ti povedlo a fotky - Bezeslov.
Hana Rypáčková
22.1.2016 15:40
Moc pěkný zážitek i pro mne. Velmi pěkné video- poslala jsem odkaz kamarádce, která Středohoří miluje.Pochválila tě taky Alenko. Právě na to Evo jsem se Alči ptala /BZDMVC/
Jarmila Komberec Jakubcová
22.1.2016 15:24
Trochu mi zmátl nadpis, ale moc zajímavé a netušila jsem, ž existují i u nás taková místa. Já to spíše znám v zahraničí.Také video je moc pěkné 2x jsem ho zhlédla.
Eva Mužíková
22.1.2016 15:17
Zajímavé, velni zajímavé. Abych byla chytřejší, přečetla jsem si i redakční článek. Jen se divím, že dosud tuto lokalitu neobjevili všudypřítomní bezdomovci......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA