Ilustrační foto: pixabay.com
Do stanice "Úsměv" jezdí i vlak
21. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Prokšová
25.1.2016 01:15
Milá Marcelo,
Tvůj článeček je moc pěkný, krásně si celou trapně-legrační příhodu popsala. Ještě stále vidím pana průvodčího, jak drží v ruce tu "naši" jízdenku a nevěřícně na ní a na nás zírá. Určitě si myslel, že jsme prchly z nějakého "ústavu". Těším se na další příhody. Maruš
Jitka Chodorová
22.1.2016 11:37
Marcelko, hezký příběh, ale jak vás inspiroval Libor, vy jste inspirovala mě, a když dovolíte, hned jdu napsat příběh z mého nádražáckého zaměstnání. Děkuji za pěkné povídání.
Zuzana Pivcová
22.1.2016 10:37
Když jsem si přečetla Tvé vyprávění, hned se mi všechno vybavilo. Doufám, že si vzpomeneš (narozdíl ode mne) i na další humorné příhody. :-)))
Lidmila Nejedlá
21.1.2016 22:19
Marcelko, cestování je legrace, když se zrovna neutrhne lokomotiva od soupravy vagónů, jako dnes. Na trati Hradec K. - Praha.
Eva Mužíková
21.1.2016 21:31
Super Marcelko, super, pobavila jste mne... úplně jsem to viděla před očima, jak jste se asi tvářily při objevení té pravé jízdenky...
Soňa Prachfeldová
21.1.2016 20:18
Živt nám píše různé humorné příhody a ten mladý průvodčí byl dobrý, že to přešel , určitě dával tuto příhodu k lepšímu, to se neděje denně
Hana Rypáčková
21.1.2016 16:58
Veselá příhoda s dobrým koncem. Často jezdím Strakonice -Rokycany přes Plzeň, jsem nepořádná a nevyhazuji jízdenky. Tak se mi stalo, že jsem ukazovala dávno prošlou a nechápala, co se průvodčímu nelíbí. Dvakrát jsem se zarolovala podívat , když ne Zuzka, kdo to píše.Taky mám sestřičku Marcelu.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2016 15:32
Hezká zápletka s jízdenkou a vtipně napsaná. Pište dál - líbí se mi takové příběhy.
Libor Farský
21.1.2016 12:55
Marcelko, Tvůj první článek na i60 je přímo skvělý. A porovnávám se svým zmíněným článkem chování obou průvodčích. Žádné nebe a dudy! Spíš zapšklost versus empatie. Spěchám na své plné souhvězdí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA