Do stanice "Úsměv" jezdí i vlak
Ilustrační foto: pixabay.com

Do stanice "Úsměv" jezdí i vlak

21. 1. 2016
cestování Můj příběh
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Prokšová
Milá Marcelo, Tvůj článeček je moc pěkný, krásně si celou trapně-legrační příhodu popsala. Ještě stále vidím pana průvodčího, jak drží v ruce tu "naši" jízdenku a nevěřícně na ní a na nás zírá. Určitě si myslel, že jsme prchly z nějakého "ústavu". Těším se na další příhody. Maruš
Jitka Chodorová
Marcelko, hezký příběh, ale jak vás inspiroval Libor, vy jste inspirovala mě, a když dovolíte, hned jdu napsat příběh z mého nádražáckého zaměstnání. Děkuji za pěkné povídání.
Zuzana Pivcová
Když jsem si přečetla Tvé vyprávění, hned se mi všechno vybavilo. Doufám, že si vzpomeneš (narozdíl ode mne) i na další humorné příhody. :-)))
Lidmila Nejedlá
Marcelko, cestování je legrace, když se zrovna neutrhne lokomotiva od soupravy vagónů, jako dnes. Na trati Hradec K. - Praha.
Eva Mužíková
Super Marcelko, super, pobavila jste mne... úplně jsem to viděla před očima, jak jste se asi tvářily při objevení té pravé jízdenky...
Soňa Prachfeldová
Živt nám píše různé humorné příhody a ten mladý průvodčí byl dobrý, že to přešel , určitě dával tuto příhodu k lepšímu, to se neděje denně
Hana Rypáčková
Veselá příhoda s dobrým koncem. Často jezdím Strakonice -Rokycany přes Plzeň, jsem nepořádná a nevyhazuji jízdenky. Tak se mi stalo, že jsem ukazovala dávno prošlou a nechápala, co se průvodčímu nelíbí. Dvakrát jsem se zarolovala podívat , když ne Zuzka, kdo to píše.Taky mám sestřičku Marcelu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hezká zápletka s jízdenkou a vtipně napsaná. Pište dál - líbí se mi takové příběhy.
Lenka Hudečková
Takový je prostě život :-)
Libor Farský
Marcelko, Tvůj první článek na i60 je přímo skvělý. A porovnávám se svým zmíněným článkem chování obou průvodčích. Žádné nebe a dudy! Spíš zapšklost versus empatie. Spěchám na své plné souhvězdí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%