FOTO:archiv autorky
Můj seniorský život: práce, která mne naplňovala
20. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
22.1.2016 09:13
Paní Hano - přeji hodně pohody a radosti s hezkým pejskem. Článek je moc pěkně napsaný. Patří vám 5 hvězdiček.
Lidmila Nejedlá
21.1.2016 21:25
Hanko, výhrou je i ten pejsek. Podívej se na jeho obočí a na své tady na fotce. Ať Ti štěstí přeje.
Hana Rypáčková
21.1.2016 16:48
Přeji hodně radosti s krásným pejskem a zasloužené odpočívání po aktivním životě. To je také důležité, už se začínám šetřit.
Eva Mužíková
21.1.2016 14:41
Ahoj " luštitelko"... také mám tuto zálibu, večer při ní pravidelně usínám. Tvůj život, to tedy byla smršť, jak tak čtu, určitě zase nějakou smysluplnou a i finance přinášející činnost objevíš. Přeji hodně a hodně nepolevující energie, Bertík posílá psímu kamarádovi olíznutí... je to roztomilý čumánek
Lenka Hudečková
21.1.2016 14:21
Tak to je paráda, také bych jednou chtěla hodnotit svůj život a mít ho takto aktivní...moc pěkné povídání.
Alena Várošová
21.1.2016 13:56
Já bych si jen dovolila k šarmantní paní Hance - dámě přidat krásného pejska.,nebo opačně?Váš život byl opravdu plný žážitků a to každý o sobě říct nemůže..Pěkný příběh.
Libor Farský
21.1.2016 13:05
Moc hezké, jakož i Vaše ostatní články. Také Vám i roztomilému pejskovi přeji hodně dalších hezkých zážitků a optimismus.
Naděžda Špásová
21.1.2016 13:02
Hanko, váš život je opravdu zajímavý. Teď máte oddechový čas na nějaké dobrodružství, které vás ještě určitě čeká. Na úvodní fotce je moc krásný pejsek. Přeji vám hodně zdraví.
Zdenka Jírová
21.1.2016 11:45
Tké se v důchodu nenudí, do předminulého roku jsem pracovala na malý úvazek, bohužel, mou práci nahradil automat. Mám ze svého bývalého pracoviště dobré přítelkyně, voláme si, navštěvujeme se, je to dobré. Mám dvě kočičky, s nimi je také radost i když i práce, ale ta k chování mazlíků také patří. Ošetřuji svůj hezký balkon, o kterém jsem už sem napsala a rozhodně se nenudím. Jsem rozvedená, právě jakovy a několik let jsem si hezky povídala s přítelem po Skype, ale bohužel, zemřel. Jsem ale ráda, že jsem ho poznala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA