FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: Ve dvou se to lépe táhne
18. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
20.1.2016 17:36
ahoj. Vratislavice jsou kousek od mého rodného Jablonce,teda Mšena nad Nisou
Lenka Hudečková
20.1.2016 17:15
Ahoj Jitko, píšeš, že Vás Hanka přijala ve Vratislavicích? Nějak mi to nesedí s uvedeným bydlištěm Hanky (Strakonice), ale jinak pokud myslíš Vratislavice nad Nisou, tak tam jsem jako malá žila s rodiči a můj tatínek tam žije doposud... :-)
Alena Várošová
20.1.2016 16:59
Hani,hezky jsi popsala váš
štastný senoirský život plný aktivit.A akcí se vám ve vašem městě nabízí je opravdu spousta a bylo by škoda je nevyužít.Atˇvám oběma dlouho slouží zdraví a společného žití si ještě užijete.5*
Elena Valeriánová
20.1.2016 16:58
Hanko,krásně se četlo Tvé vyznání. Mám ráda lidí, co si život v pohodě užívají a neláteří na celý svět. Je to optimistické a povzbuzující. Ráda dávám pět * (a je mi jedno jestli se někdo urazí -jedině nějaký škarohlíd).
Ingrid Hřebíčková
20.1.2016 16:57
Paní Hanko, takhle by si přál snad žít v důchodu každý. To nemá chybu. Přeji vám, ať vám tenhle život dlouho vydrží. Gratuluji.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.1.2016 16:49
Paní Hano, krásné povídání o dvou pozitivně naladěných seniorech. Já vám přeji ještě hodně společných prožitků heslem " Jedeme dál". Také fotka dvou labutí je nádherná. Tak ať e vše daří - 5 hvězdiček.
Alena Tollarová
20.1.2016 15:15
Hanko, popsala jsi moc pěkně ten důchodcovský život a přidala hezké fotky. Nejsou potřeba žádné výstřelky nebo honba za zážitky, ale schopnost užívat si všední dny s rodinou a přáteli tak nějak "normálně" bych řekla, že je vlastně nejdůležitější. Prima.
Lenka Hudečková
20.1.2016 15:15
Krásné vyznání Hanko, jste aktivní důchodci, a tak to má být. My s manželem oba ještě pracujeme a občas si pomyslíme, zda se toho důchodu vůbec někdy dožijeme.
Zdenka Jírová
20.1.2016 15:09
Hlavně když slouží zdraví.Bývala jsem velmi činná, ale teď se špatně pohybuji a musela jsem hodně slevit ze svých aktivit. Našla jsem si i60 a tak cestuji se svými novými přáteli alespoň díky jejich článkům.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA