FOTO: archiv autorky
Jak jsem se dostala do kamenné laviny
17. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.1.2016 13:58
Na takový zážitek budeš vždy vzpomínat nadšeně i přes těžší chvíle. Super Hanko !
Elena Valeriánová
18.1.2016 13:42
Krásný adrenalinový zážitek. Hanko, jsi jednička i když to máš za pět. Moc hezky se Tvá cestovatelská vzpomínka četla. Vybrala jsi pěkná ilustrační videa.
Naděžda Špásová
18.1.2016 13:28
Hanko, to muselo být krásné, ale i nebezpečné. Je to zážitek na celý život.
Libor Farský
18.1.2016 13:09
Moc zajímavé, Haničko. Jo, jo, to se mi to cestuje a hvězdičkuje, když sedím v teplíčku kde mi žádná lavina nehrozí ...
Eva Mužíková
18.1.2016 12:19
Hanko, tak jsem si myslela, že toho díky dlouholetému přátelství vím o Tobě hodně. Není tomu tak, stále mne překvapuješ:))) To by jsi ani nebyla Ty, kdyby túra proběhla bez jakékoliv komplikace. Asi jsi se znovu narodila... velmi zajímavé vyprávění.
Alena Várošová
18.1.2016 12:14
Hanko krásný,dobrodružný výlet.Překrásná příroda a věřím,že sis to náramně užila.Jeden,překlep sem,druhý tam,nikdo z nás není neomylný i to i a y se někdy potvora plete.Krásný popis i video .Máš to za 5*
Redakce i60
18.1.2016 11:50
Dobrý den, paní Rypáčková, omlouváme se, opravená verze se nám neuložila. Teď by to snad mělo být v pořádku.
Hana Rypáčková
18.1.2016 11:23
Psala jsem redakci na mail :Moc se omlouvám. Nějak mě to odlítlo s chybami. Na začátku textu:
...údolí mezi třítisícovkami /blábol posledního slova/
Autobus mezitím /blábol/
Ke konci textu:
...nocovali v Cadaquezu Salvatora Dalího, naložili dámy , které týden užívaly moře. A celou cestu domů jsme v autobusu prospali.
/ popletené i y a rozdělení a doplnění věty/
Pokud je jednodušší vrátit text k opravě - tak prosím o to.
Tak se omlouvám vám všem za chyby. Ale bude hůř. Tak mi to promiňte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA