FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: Proč nebudu psát vůbec nic
14. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pilařová
16.1.2016 18:07
Děkuji za reakce a za přízpěvky, ba i hodnocení....rozkoukávám se tu.....dokonce jsem se snažila jeden článek ohodnotit a po první bodíku se to nějak uzavřelo...nerada bych někomu uškodila mojí neznalostí tohoto webu ....
ještě jednou díky :D
Hana Šimková
16.1.2016 10:44
Seniorka je ještě docela hrdý název pro starší osoby. No musí se to nějak odlišit.Juniorka už nejsem. Horší je když mi v obchodě prodavač říká mladá paní. Nevím jestli to není výsměch.Horší bude až nám začnou říkat stařeny, nebo něžněji stařenky.Možná, že už mi to bude jedno, ale co když né?
Hana Práglová
16.1.2016 10:43
Zajímavý a poučný článek.Pojem senior mi nevadí.Víc mi vadí"dříve narozený".
Soňa Prachfeldová
16.1.2016 09:17
Mě připadá slovo důchodce jako důchodky boty, senior mě také zrovna nenadchl, slavným umělcům se neříká nikdy senior, ale patříme do období stáří, budiž nám útěchou, že duchem pořád mladí. Musím říct, že se ve stejné věkové kategorii cítím hodně dobře, je mezi nimi hodně skvělých lidí. Mládím jsem obklopena také dost, ale jak se říká svůj k svému :-)
Zdenka Jírová
16.1.2016 00:42
Je to docela vtipné a poučné. Někde mi to nevadí - zvl. u seniorských slev, zní to lépe než důchodcovské slevy, jak jste napsala, Jinak nad svým "seniorském" věku moc nepřemýšlím, těžím z toho, co vím a mám radost, když se něco - zejména v oboru PC a fotografování - dozvím a jsem schopna se to naučit. Nevím, kdo to řekl,:"dokud myslím, tedy jsem" a tím se řídím.
Naděžda Špásová
15.1.2016 23:25
Senior, nesenior, každý je tak starý, jak se cítí. Slovo senior nemám moc ráda, zvláště, když je denně omíláno kdejakým hlupákem. Dášo, dobře napsané a vtipné.
Alena Tollarová
15.1.2016 20:24
Zajímavý netradičně pojatý soutěžní příspěvek nové příspěvatelky. Já o sobě z legrace říkám, že jsem seniorka juniorka, průkazky na slevu jsou milé. Těším se na Váš další příspěvek.
Eva Mužíková
15.1.2016 16:54
Těším se na každý nový příspěvek na toto téma. I takto, s nádechem vtipu, se dá do soutěže zapojit.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.1.2016 16:52
Přiznám se, že mi více vadil dřívější název "přestárlý". Také důchodkyně či penzistka nemusí každému vyhovovat. Ale ještě lze použít název rentiérka od slova renta. Každý je tak starý jak se cítí. Mně název seniorka nevadí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA