FOTO: autorka
Kdyby jsi mne neměla, nudou by jsi umřela...
12. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Dubská
25.5.2018 15:35
Super, super, super. Kdyby bylo pod textem sto hvězdiček, všechny bych Ti musela dát.
Eva Mužíková
20.3.2016 10:56
Ingrid, rozumím Ti, jsou to naše zlatíčka i když toho třeba neumí tolik co Bertík. Ten zdraví Adélku / to šťoucháni prožívám každou noc několikrát/...
Ingrid Hřebíčková
18.3.2016 23:19
Teda Evi, to je fakt super pejsek a vy dva jste super skvělá dvojka. To naše Adélka mi umí vytlačit z polštáře, šťouchat do mě, když je málo pod mojí dekou přikrytá a sedět u mě u každého jídla, abych jí dala ochutnat, co právě jím. Já jí ale zbožňuju, je moje všecko, jen se tomu směji.
Eva Mužíková
18.3.2016 20:08
Jitko, děkuji za pochvalu. Když si pozorně přečtete postup na vkládání fotek od Radka, jde to samo...
Jitka Havlová
15.3.2016 20:03
Evi to je nádhra! Také jsme kdysi měli podobného psíka Bertíka, už má pár let hrobeček na zahradě, teď máme Lojzu a je to taky pašák. Taky před vámi smekám, že jste se naučila tak pěkně vložit fotky, to zatím nezvládám.
Alena Várošová
14.3.2016 19:56
Evi a kdo nená radost,když se lidem články líbí a rádi si je přečtou.Piš dál tvoje články o Bertíkovi.Vidím,že se usmíváš a sluší ti to.Subpr básnička od Pavly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA