Kdyby jsi mne neměla, nudou by jsi umřela...
FOTO: autorka

Kdyby jsi mne neměla, nudou by jsi umřela...

12. 1. 2016
domácí mazlíčci Moje poezie
Hodnocení:
(4.8 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Pavlo... dostala jsi mne,,, milé, vtipné, díky.
pavla frykova
Šla jsem tuhle z práce domů a na chodbě slyším...co to je? u sta hromů! Zvuky z mého bytu tuším, doléhají až k mým uším. Odemykám a už to vím v čem ty zvuky libé tkví. To moje dvě psí slečny šklebí se tu u tabletu v křeči. A čemu že smála se ta moje štěstíčka? Rozesmála je sousedky Evičky básnička :-)
Eva Mužíková
Teda děvčata, to je chvály... samozřejmě, že se tu tetelím radostí.... Elen, to mne nenapadlo, vlastně máš pravdu, to je velká část mého života:))))
Elena Valeriánová
Evi, škoda že jsi tuto foto básničku nedala do právě probíhající soutěže Můj seniorský život. Právem by tam patřila.
Zdenka Jírová
Vtipné a milé.
Hana Novotná
JJ moc roztomilý, ani já jsem svého psíčka tohle nenaučila.
Olga Štolbová
Uteklo mi to, ještě sem patří *****
Olga Štolbová
Evi, tleskám a závidím, tohle moji kočku Míšu, bohužel, nenaučím. No, nevadí, zatím ještě zvládám. Chlapa určitě nehledej, tohle by pro tebe určitě žádnej chlap nedělal.
Marie Foltýnová
Evi,jako vždy,paráda.Krásné obrázky prokládané veršíky.Máš vystaráno o pečovatele. Spoďáry a ponožky,Ti přinese na nožky.Bertík je super kamarád,který Tě má hodně rád.
Eva Mužíková
Hani, díky... tak to má být, pobavit vás...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%