FOTO: autorka
Kdyby jsi mne neměla, nudou by jsi umřela...
12. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
15.1.2016 18:24
Šikovná Evička a šikovný Bertík. Ať spolu zažijete ještě hodně radosti.
Lenka Hudečková
15.1.2016 15:40
Pěkné, vtipné a k tomu ty fotky, dohromady je to krásný příspěvek :-)
Alena Várošová
15.1.2016 15:21
Evo,tak to se Ti moč povedlo,.Moc jsem se bavila.Bertík je neobyčejně nadaný,je to suprový fešák.Tvá báseń pěkná.Moc se mi to líbilo 5*
Jana Šenbergerová
15.1.2016 14:19
Takhle to vypadá, když se sejdou dva, kteří k sobě patří. Jste opravdu príma dvojka a určitě si to oba řádně užíváte a považujete si toho. A já jsem ráda, že jste tady s námi.
Marie Seitlová
15.1.2016 13:16
Krásná básnička, úžasný Bertík. Ty se určitě nikdy nudit nebudeš a je to Tvůj velký pomocník. Pěkně jsi ho všemu naučila. Mám ale k dispozici málo *
Alena Vávrová
15.1.2016 12:11
Jé!! To je roztomilé! Pejsánek je to učenlivý a ty Evčo jsi výborná krotitelka, fotografka, veršotepka a šikula, právě kvůli těm fotkám vloženým do textu. A máme stejnou modrobílou mističku, heč!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA