FOTO: autorka
Kdyby jsi mne neměla, nudou by jsi umřela...
12. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
16.1.2016 18:09
Já si to musím číst pořád dokola a prohlížet si Bertíka. Je kouzelný a ty taky Evičko.
Eva Mužíková
16.1.2016 13:17
Jejda... koukám do zrcadla, jestli nemám nad hlavou svatozář. Vlastně koukám i na Bertíka..... děkuji, děkuji, mám velkou radost... Soni, myslím si, že jsme nastoupily najednou na jedné zastávce zvané - nádherné přátelství...:-)))))
Soňa Prachfeldová
16.1.2016 09:05
Jo a ještě jsem Ti chtěla napsat, že takovou pohádkovou knížku by děti hltaly !
Soňa Prachfeldová
16.1.2016 09:04
Jaký pán, takový pes !!! A proto jste to co jste, užasní, chytří, milí, zábavní, mám vás oba moc ráda. Tebe si Evko moc vážím, za Tvoji obětavost - pomoci druhým ,nemocným, v potížích, rozveselit děti. jsi vzácná osůbka a Bertík je Tvůj krásný obrázek. Vážím si toho, že jsem Tě potkala na své životní pouti vlakem - nasedla jsi dříve Ty nebo já ? Ale to je fuk, hlavně že jsme se potkaly ! :-)
Jaroslava Handlová
15.1.2016 22:41
Evo, tvůj krásný "komoří" se o tebe tak pěkně stará, proto ti nehrozí, že někdy budeš stará! Ty psí oči mluví, to Bertík ti báseň našeptává. Je to jasné, duo Eva+Bertík se zase slavnější stává! Evo, vtipné, máš to za *****.
Eva Mužíková
15.1.2016 20:00
Děkuji vám, vždy když něco vytvořím, tak proto, abych vás pobavila. Když se to povede, příspěvek se vám líbí, mám velikou radost. Tak i tentokrát, děkuji vám, že si mé příspěvky čtete a hodnotíte. Kdo píše, že ho názory nezajímají, není upřímný. Na Primě nebudeme:)))) neposílali jsme tam žádnou upoutávku. Pravda je, že když jsem shlédla, kdo a s čím se přihlásil do soutěže pejsků na TV Barrandov, docela jsem litovala, že jsme do toho tenkrát nešli také.
Alena Tollarová
15.1.2016 18:53
Evičko a Bertíku. Všichni už to napsali za mě, já bych to tak pěkně nedokázala. Pobavili jste mě moc a ta fotodokumentace nemá chybu. Zkrátka jste dobře sehraná báječná dvojka a těším se na setkání s vámi.
Libor Farský
15.1.2016 18:39
Evičko, to je škoda, že Bertík nemůže mít štěňátka, připlatil bych si. Te náš Ben je pro kočku, nenajde mi ani ponožku !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA