FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: A jede se dál!
12. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.1.2016 20:05
A je tady další zajímavý příběh, který je důkazem toho, že seniorský věk nebrání člověku v jeho aktivitách. No a když se zadaří, dojde i na ten taneček.
Naděžda Špásová
13.1.2016 18:41
Hanko, vůbec se vám nedivím, že se vám to stalo. Měla jsem podobný problém, ne z dětí, ale z klientů a svých nadřízených. Naštěstí jsem byla v invalidním důchodu, takže jsem ty dveře za sebou s radostá zavřela. A s tím přítelem jste udělala moc dobře. Člověk, který se stydí za to, že je jeho přítelkyně v důchodu, je trouba (mírně řečeno). Stárnutí je jediná spravedlnost na světě a i on bude starý. Přeji vám hodně štěstí a životní energie.
Zuzana Pivcová
13.1.2016 15:09
Neusuzuji podle sebe, ale mám některé kolegyně, které také nejsou především babičky. Své vnuky vidí rády, ale nárazově, jinak se víc věnují svým aktivitám s přáteli. To je tak individuální, že v sobě ani nenacházím dost odvahy se k tomu nějak vyslovovat ze své atypické pozice.
Hana Práglová
13.1.2016 14:16
Hani, plně ti rozumím.Stejně jako ty,tak i já jsem byla učitelkou v MŠ.Stejně jako ty tak i já jsem skončila zocela nečekaně-Ale ne proto,že bych nemohla děti.Ty do dneška hrozně miluji.Ale ve třídě jsem upadla na mokré podlaze a způsobila si těžký úraz nohy,kerý mi nedovoloval u dětí pracovat. I když názor posudkového lékaře byl zcela jiný.Ovšem jak píšeš---Jede se dál l!!!
Soňa Prachfeldová
13.1.2016 14:15
Mě se moc líbí ta upřímnost, nechybí humor i trochu stesku, to vše přece je život. Každé naše prožití a současné prožívání je si tak podobné a přece originální. Tak si Hanko užívejte , co ještě život nabídne a bude toho jistě dost, hlavně toho lepšího !
Hana Šimková
13.1.2016 14:05
Hani, já jsem některé koníčky nepopsala. Zdále se mi to moc dlouhé.Dělala jsem toho hodně, nenudila jsem se , ale ani dnes se nenudím.Také hodně čtu a fotografuji. Vnuk mě pozval na maturitní ples . Těším se i když už asi neskočím.Ovšem už dělám věci opravdu přiměřené věku. Ale stará se necítím, jen jsem k sobě chápavější.
Jana Šenbergerová
13.1.2016 14:02
Hanko, váš příspěvek dává tušit, že se máme na co těšit. Naštěstí jsme každý jiný a tomu odpovídají i naše životní cesty a "důchodové" činy. Hezky jsem si početla, také jsem se zasmála, i když jiná důchodkyně by tu možná plakala. Neměla jsem v úmyslu vymýšlet si rýmy, slova mě však zradila, mají ráda šprýmy. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA