Můj seniorský život: A jede se dál!
FOTO: archiv autorky

Můj seniorský život: A jede se dál!

12. 1. 2016
Můj seniorský život
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
A je tady další zajímavý příběh, který je důkazem toho, že seniorský věk nebrání člověku v jeho aktivitách. No a když se zadaří, dojde i na ten taneček.
Naděžda Špásová
Oprava: s radostí
Naděžda Špásová
Hanko, vůbec se vám nedivím, že se vám to stalo. Měla jsem podobný problém, ne z dětí, ale z klientů a svých nadřízených. Naštěstí jsem byla v invalidním důchodu, takže jsem ty dveře za sebou s radostá zavřela. A s tím přítelem jste udělala moc dobře. Člověk, který se stydí za to, že je jeho přítelkyně v důchodu, je trouba (mírně řečeno). Stárnutí je jediná spravedlnost na světě a i on bude starý. Přeji vám hodně štěstí a životní energie.
Helenka Vambleki
A jedeme dál, kdo chcíli stál, už stojí opodál!
Zuzana Pivcová
Neusuzuji podle sebe, ale mám některé kolegyně, které také nejsou především babičky. Své vnuky vidí rády, ale nárazově, jinak se víc věnují svým aktivitám s přáteli. To je tak individuální, že v sobě ani nenacházím dost odvahy se k tomu nějak vyslovovat ze své atypické pozice.
Lenka Hudečková
Také jste prožila pestrý život, tak jen tak dál :-)
Hana Práglová
Hani, plně ti rozumím.Stejně jako ty,tak i já jsem byla učitelkou v MŠ.Stejně jako ty tak i já jsem skončila zocela nečekaně-Ale ne proto,že bych nemohla děti.Ty do dneška hrozně miluji.Ale ve třídě jsem upadla na mokré podlaze a způsobila si těžký úraz nohy,kerý mi nedovoloval u dětí pracovat. I když názor posudkového lékaře byl zcela jiný.Ovšem jak píšeš---Jede se dál l!!!
Soňa Prachfeldová
Mě se moc líbí ta upřímnost, nechybí humor i trochu stesku, to vše přece je život. Každé naše prožití a současné prožívání je si tak podobné a přece originální. Tak si Hanko užívejte , co ještě život nabídne a bude toho jistě dost, hlavně toho lepšího !
Hana Šimková
Hani, já jsem některé koníčky nepopsala. Zdále se mi to moc dlouhé.Dělala jsem toho hodně, nenudila jsem se , ale ani dnes se nenudím.Také hodně čtu a fotografuji. Vnuk mě pozval na maturitní ples . Těším se i když už asi neskočím.Ovšem už dělám věci opravdu přiměřené věku. Ale stará se necítím, jen jsem k sobě chápavější.
Jana Šenbergerová
Hanko, váš příspěvek dává tušit, že se máme na co těšit. Naštěstí jsme každý jiný a tomu odpovídají i naše životní cesty a "důchodové" činy. Hezky jsem si početla, také jsem se zasmála, i když jiná důchodkyně by tu možná plakala. Neměla jsem v úmyslu vymýšlet si rýmy, slova mě však zradila, mají ráda šprýmy. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%