Kanárské ostrovy - Lanzarote: pěstování vinné révy
FOTO: autorka

Kanárské ostrovy - Lanzarote: pěstování vinné révy

14. 1. 2016
cestování dovolená víno
Hodnocení:
(4 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Myslím, že tebe můžeme považovat za odbornici, která umí víno nejen vychutnávat, ale i sama pěstovat. To je pro srovnávání obrovská přednost. Vando, moc se mi líbí mimořádně vypovídající spojení, že to lanzarotské víno zažilo něco mezi peklem a nebem - musí být ďábelsky dobré! Svítí v něm víc než jen 5*, které ti dávám.
Libor Farský
Vando, já ty Tvé cestopisy prostě baštím. Teď jsem si vyhledal i další informace o Kanárech, zajímavé je třeba to, proč je tak nazýváme, když s tím kanárci nemají nic společného. Další hvězdičky už nemám...
VANDA Blaškovič
Jiřino, to bude zajímavé, když sestavíš fotopříběh, již se těším...Soňo, Hanko, děkuji! Lidmilo, na zdraví!...:))
Hana Lancová
No vida, pro mě zcela nové informace. Krásně napsané. :-)))
Soňa Prachfeldová
To jsou věci, zase jsem se dozvěděla něco nového. Bezva článek a doplňující fotky - díky Vando .
Lidmila Nejedlá
Tak na zdraví!
VANDA Blaškovič
Děvčata a hoši, dobrý večer, jsem ráda, že jsme společně ochutnali to ďábelské víno...a že vám chutnalo. Děkuji! Jiřino, my jsme se na La Gomeru jen dívali z vyhlídky. O NP Timanfaya ještě napíši, Ohňové hory se opravdu nedají na Lanzarote vynechat...:)) a nebo že byste o tom napsaly vy dvě s Hankou R.?
Alena Tollarová
Je to zajímavé. Vím, že už jsem nějakém televizním dokumentu tyto ohrádky kolem vinné révy viděla a divila jsem se tomu.
Libor Farský
Velmi zajímavé, honem, hvězdičky moje !
Jitka Chodorová
Vando děkuji za článek,ale i za fota, víš, že víno miluji, a dozvědět se o něm něco nového, to je pro mě zážitek, a nejen asi pro mě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%