Kanárské ostrovy - Lanzarote: pěstování vinné révy
FOTO: autorka

Kanárské ostrovy - Lanzarote: pěstování vinné révy

14. 1. 2016
cestování dovolená víno
Hodnocení:
(4 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Milá Vando, ráda jsem si Tvůj poučný článek přečetla.Jsi skvělá cestovatelka a spisovatelka.Krásně jsi popsala Kanárské ostrovy,které já nemusím kvůli sopečnému prachu,písku,šedi a silnému proudění větru,to víš.Už jsem to někde u Tvého článku psala.Zdá se mi tam být vše ponuré,ale s dobře naladěnými lidmi tento ostrov vykvete do krásy..Ale v Tvém článku,jako by vše se rozzářilo.V moři se zjevila Černá Madona,přivolala slunce a všechny lidičky tam slunečními paprsky oblažila po celém těle.Vinná réva začala odměňovat své pěstitele na průzračný bílý i červený mok a tím celé Lanzarote ožilo. Dokážeš svým vyprávěním dát ten správný šmak.A že se tam pěstuje vínná réva,to bych vůbec nevěřila .Ale krásnými fotografiemi jsi vše zdokumentovala a přiblížila krásy Lanzarote i když já byla jen v Tenerife.5*
Eva Mužíková
Zase další informace. Vando, to by mne opravdu nenapadlo -víno na zemi. Umíš opravdu zaujmout.
Hana Rypáčková
Milá Vando. Právě před chvílí jsem se vrátila z milé zábavy, otevřeli jsme si sice francouzské víno Cabernet Sauvignon Merlot a tvůj článek k tomu....Syn žil na Gomeře a tak jsme si zavzpomínali..Ty ohrádky z kamení, kterého je všude dost jsou na fotce roztomilé...Ano, také umím jenom víno pít...*****
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, opět ji nezklamala svým článkem i nádhernými fotkami. Udělala jsi mi velkou radost.Já Kanárské ostrovy miluji a od r.1992 je navštěvuji pravidelně každý rok.I když já létám nyní pravidelně na ostrov Gran Canarie, znám i ostatní.Letos v červnu opět po dvacáté letím do hotelu Beverly park. Obě rády cestujeme a mám rády slunce a moře.Ty navíc ještě umíš pěstovat víno, já jen pít.
Vladka Steinová
Milá Vando, opět jsi nám předložila skvělý a poučný článek o pěstování vína na ostrově Lanzarote. Jsi opravdu skvělá cestovatelka a fotografie? Ty jsou krásné a stále dokonalejší.Já osobně Ti moc děkuji.Byla jsem před 20 léty na ostrově Tenerife, ale tolik poznatků jsem si tehdy nepřivezla.Ahoj Vladka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%