Můj seniorský život: Potřebuju, aby den měl 36 hodin
FOTO: archiv autorky

Můj seniorský život: Potřebuju, aby den měl 36 hodin

12. 1. 2016
Můj seniorský život
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Helčo.fandím ti, a obdivuji tě. jen tak dál.
Ladislav Vesecký
Laťka nastavena velmi vysoko. pěkné.
Dana Kolářová
Helenko, hodně zdraví, elánu a síly ke splnění všech plánů v seniorském životě.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Helenko - jsi opravdu "tryskáč"! (Chci taky napsat o svém seniorství, ale zatím sbírám odvahu a píšu nanečisto/na pokračování - snad to později "slepím"). Přeji ať se Ti dál - aktivně - daří!!
Lenka Hudečková
Milá paní Helenko, i přes všechna životní úskalí, kterými jste si prošla (a nejste samozřejmě jediná, každý za sebou máme už nějakou etapu života a nebylo vždy dobře), vedete krásný a plodný život, máte krásnou rodinu, koníčky a přátele. A tak již máte vlastně štěstí největší. Jen ty hodiny za den Vám nikdo nepřidá. Přeji Vám, abyste i nadále byla plná optimismu a lásky a bylo už jen dobře.
Elena Valeriánová
Pokud budou ostatní články v soutěži alespoň z poloviny tak plné aktivit a dobré nálady, jak je ten Váš Helenko, opravdu se máme na co těšit. Mám na Vás prosbu, mohla byste zde napsat adresu těch stránek pro onkologický nemocné? A ještě jednu otázku: kam jezdíte k sestře do Jeseníků? Děkuji a přeji stálé zdraví a spoustu elánu. A taky abyste byla brzy pod čepcem.
Dagmar Bartušková
Helo, máš můj obdiv!
Alena Tollarová
Tedy Helenko, Ty jsi uragán. Máš můj obdiv.
Jaroslava Handlová
Helenko, ty jsi stejný nezmar, jako ten uvedený Meresjev. Navíc umíš rozdávat radost, smích, pohodu a překypuješ vtipem. Ať tě všechny ty aktivity baví ještě dlouhá léta.
Hana Rypáčková
Jsi hvězda a co toho stihneš! Velmi tě chválím a dokumentace je na *****.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%