FOTO: archiv autora
Jak jsem se stal stařešinou početné multi-level-family
14. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
16.1.2016 10:52
Všechny jste předhonil a opravdu se Vám to povedlo. Říká se přece "Kdo si počká, ten se dočká!
Alena Várošová
15.1.2016 19:11
To je dětí jako smetí!!!.Ať se Vám vaše rodinka stále rozrůstá ve zdraví,štěstí a v pohodě.
Eva Mužíková
15.1.2016 17:08
Krásná rodinka, krásná fotka. Já denně koukám na siluetu Ještědu. Pohled na Karlštejn z tak malé vzdálenosti se určitě neokouká nikdy.. vítejte mezi nás, "" vetchý dědoušku"... nějak nemohu žádného stařečka na fotce najít:)))))
Lenka Hudečková
15.1.2016 15:50
Hezké vyznání.... doufám, že na to budu jednou podobně. Je mi sice "teprve" 54 let, ale dceři již bylo v září 33 a o žádném případném vnoučeti zatím zhola nemluví...tak snad se někdy dočkám :-)
Jana Šenbergerová
15.1.2016 14:09
Vítám přírůstek do naší "íčkové" rodiny. Moc hezky jste se představil. Ať se vám i té vaší rodině daří. :-)
Růžena Antlová
15.1.2016 13:41
Veliká rodina vám zaručuje , že ve stáří nikdy nebudete sám a být sportovním skautem vnoučatům je bezva určitě v jejich společnosti omládnete !!!!!!!!!!!
Drahomír Jurajda
15.1.2016 12:52
Omluva čtenářům: Ve druhém odstavci jsem se o 10 let přepsal, Dceru se mimpodařilo zplodit ve věkz a syna v 36m létech. Dědoušek Drahomír
VANDA Blaškovič
15.1.2016 10:23
Pane Drahomíre, chodíme okolo vás každý květen při pochodu z Prahy na Karlštejn. Někdy vás i zdravíme přes plot...:) určitě si nás budete pamatovat....:)))....takže, dobrý den!
Elena Valeriánová
15.1.2016 10:18
Pane Drahomíre, vítejte mezi početnou rodinu íčkařů. Blahopřeji Vám k Vaší rodině, hodně zdraví. Těším se na další Vaše povídání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA