Zeď nářků: nejposvátnější místo Židů
15. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
30.1.2016 11:24
zase a opět zajjímavé a poutavé vyprávění,kde je spojena historie s dneškem. Dík,dík
Jaroslava Handlová
29.1.2016 22:52
Velmi poutavě napsaný článek. Přestože ho čtu s velkým zpožděním od vydání, tak mi to nedá, abych nenapsala, jak moc jsem ráda, že nás zde v cestopisných příspěvcích fundovaně seznamuješ se židovskou tematikou. Jarmilo, těším se na naše brzké setkání. Jarka
Elena Valeriánová
18.1.2016 06:17
Poutavý článek. Židovská kultura i způsob života je pro mně pořád velká neznámá. Přiznám se, že se v této oblasti špatně orientuji a tak nějak ztrácím. Ale o to víc mě láká k poznávání. Přála bych si navštívit Jeruzalém, ale zřejmě se mi toto přání nikdy nesplní. Budu se těšit na Vaše další cestovatelské články. Mám jen jednu prosbu, nemohla byste popisovat fotografie? Děkuji.
Zdenka Jírová
18.1.2016 01:16
Moc hezké a zajímavé vyprávění. Vaše články o židovském způsobu života jsou pro mne opravdu poučením, nikdy jsem se s takovým popisem nesetkala.Trochu jsem byla poučena při své návštěvě synagogy v Plzni a v Praze, ale takto srozumitelně to čtu jen od Vás.
Soňa Prachfeldová
17.1.2016 21:13
Jarmilko, díky za poutavé vyprávění, pro mne je to neznámé a fascinující. Jsi odvážná, já bych se bála takhle cestovat.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.1.2016 20:09
Vando, určitě nás může být víc.Budu se moc těšit.Přijdu 30.1. do Prahy. Příští víkend jedu s kamarádkami na běžky na Šumavu. Dík za komentář.
VANDA Blaškovič
17.1.2016 20:04
Jarmilo, Ty jsi opravdu zdatná cestovatelka. Tvoje články mně řeknou vždy něco nového. Tentokrát skoro všechno... Těším se, až mi vše ještě dopovíš osobně na našem setkání! A může nás při tom být i více?...:)
Jarmila Komberec Jakubcová
17.1.2016 18:49
Děkuji za komentáře, bezpečnostní situace v Izraeli není o nic horší než v jiných částech světa.Na rozdíl od našich policajtů v Izraeli vše funguje jak má a já se klidně vydám sama po 22hodině sama procházkou ke Zdi nářků a nebojím se. V Plzni kde bydlím bych se v centru neodvážila v noci chodit. Létám pouze izraelskou ELAL kde jsou cestující podrobeni bezpečnostním pohovorům před vydáním palubního lístku ale let je bezpečný.Já do Izraele létám 2x ročně a vždy sama, moji přátele i rodina se bojí.I o mně když odlétám.
Alena Vávrová
17.1.2016 18:36
Velmi ráda čtu vaše články, Jarmilo. Jsou takovou přirozenou formou poučné a opakování je matka moudrosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA