Ilustrační foto: pixabay.com
Najděte si lékárnu, kde za svůj lék
zaplatíte nejméně peněz!
11. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
12.1.2016 14:20
Je to opravdu zajímavá informace, tak jsem si ji hned vyzkoušela. A zjistila jsem, že ani v jedné z pěti lékáren v našem městě nemají ani ten Ibalgin, ani Ibuprofen, ani Aspirin ani Bepanthen. To jen tak namátkou. Tak si snad udělám tour lékárna a zeptám se.
Květoslava HOUDKOVÁ
12.1.2016 07:46
I přesto, že mám Karty pro slevu v lékárnách, "chemii" užívám jen nejnutněji - spíše si koupím bylinný přípravek (Česká firma = odborné a přesné - znám přes 15 let - už několikrát pomohli).
Alena Vávrová
11.1.2016 19:23
Moje řeč, Jano, nejlepší lékárna je buď žádná a nebo příroda. A jen velmi nerada bych to zařekla.
Jana Šenbergerová
11.1.2016 19:16
To je určitě skvělé pro lidi žijící ve větších městech, ale v těch malých bývá lékárna jedna, nebo dnes častěji žádná. Když je nejbližší lékárna 24 i víc kilometrů daleko, může to být pro mnohé seniory dost velký problém. Takže ideální je žádné léky nepotřebovat. My jsme bohužel tak přesvědčeni o tom, že starý = nemocný, že si to ani nedovedeme představit. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
11.1.2016 08:14
Lékárny - zatím - téměř nepotřebuji - beru je 2 léky, předepsané Klinikou - na Kartu zdejší lékárny slevy mám. Ještě mám Karty dalších 2 provozov. lékáren - možnost výběru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA