Máte rádi knihovny? Račte vstoupit!
FOTO: archiv autorky

Máte rádi knihovny? Račte vstoupit!

11. 1. 2016
knihovna studium vzdělávání
Hodnocení:
(4.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radek Otáhal
Být věčný student je jedním z důvodů proč se těším na datum který mi přinese volnost času
Lubomír Müller
Skvělé fotky, Vando, zajímavý a inspirativní článek. V této knihovně jsem nikdy nebyl, a bohužel, je jich ještě hodně. Je moderní, prosvětlená, provzdušněná, ale stejně mi v srdci zůstane navždy jako nejkrásnější knihovna ta, kam jsem chodil jako klučina pro dobrodružství, které mi připravil Jules Verne. Paní knihovnice v malé místnůstce topila v kamnech, knihy byly zakouřené, ohmatané, voněly člověčinou a jedinou moderní vymoženoství té místnosti byla Edisonova žárovka visící na drátku u stropu. Vyměnil bych všechny laptopy a počítače světa za možnost najít ještě jednu takovou knihovnu a hrábnout do regálu pro ohmatanou knihu. Ale do Národní technické knihovny si rozhodně zajdu. Díky za tip.
VANDA Blaškovič
Magdaleno, to musí být bezvadný pocit! Ahoj.
Marie Magdalena Klosová
Václavko,Ty pokušitelko! :-mm Právě se chystám na sbírku básní svého bývalého studenta "Slunce nešlo umýt".Jsem na něj pyšná,a taky na sebe.Učila jsem ho češtinu!mm
VANDA Blaškovič
...a nebo raději s manželem!.....:))
VANDA Blaškovič
Ahoj děvčata a Libore. Já mám takovou radost! Věřili byste, že jsem tušila, kdo z vás má rád knížky a vzdělávání a kdo článek okomentuje? Děkuji. Knížky nejsou pro každého i když, kniha je kniha, tu nic nenahradí. ...Ještě mi tu chybí dvě děvčata, ale ty jsem tady jaksi nezahlédla. Však ony se ozvu. A co právě čtete? Pokud máte rádi populárně naučnou literaturu, jako já, zkuste: Ivo Kraus: Fyzika od Thaléta k Newtonovi - je to fakt náádhera! Přeji, příjemný den, třeba v posteli s knihou!.....:) :-)
Soňa Prachfeldová
Bezva Vando, přiblížení skvělé, na vesnici jsou knihovny popelkou, ale hlavně že jsou a prostě kniha je kniha. Je skvělé, že máte vše tak na dosah, myslím univerzitu třetího věku, to nám na vískách schází. Super díky !
Hana Rypáčková
Hezky popsáno, Vando .Byla jsem tam hned po otevření a moc se mi knihovna líbí. Ovšem Evičko ,liberecká je taky nádherná!!!
Jana Šenbergerová
Tak ta je! Krásná, moderní, ale pro mě příliš průhledná. Nemohla bych se tam na nic pořádně soustředit. My máme knihovnu malou, ale díky knihovnici milou. Chodíme tam často a rádi. Na některé návštěvníky knihovny však nemáme. :-)
Eva Mužíková
U nás v Liberci je také nádherná knihovna, zastavte se při návštěvě.. Vando, jako vždy poutavé vyprávění.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%