FOTO: archiv autorky
Máte rádi knihovny? Račte vstoupit!
11. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radek Otáhal
28.1.2016 14:02
Být věčný student je jedním z důvodů proč se těším na datum který mi přinese volnost času
Lubomír Müller
15.1.2016 10:11
Skvělé fotky, Vando, zajímavý a inspirativní článek. V této knihovně jsem nikdy nebyl, a bohužel, je jich ještě hodně. Je moderní, prosvětlená, provzdušněná, ale stejně mi v srdci zůstane navždy jako nejkrásnější knihovna ta, kam jsem chodil jako klučina pro dobrodružství, které mi připravil Jules Verne. Paní knihovnice v malé místnůstce topila v kamnech, knihy byly zakouřené, ohmatané, voněly člověčinou a jedinou moderní vymoženoství té místnosti byla Edisonova žárovka visící na drátku u stropu. Vyměnil bych všechny laptopy a počítače světa za možnost najít ještě jednu takovou knihovnu a hrábnout do regálu pro ohmatanou knihu. Ale do Národní technické knihovny si rozhodně zajdu. Díky za tip.
Marie Magdalena Klosová
13.1.2016 23:20
Václavko,Ty pokušitelko! :-mm Právě se chystám na sbírku básní svého bývalého studenta "Slunce nešlo umýt".Jsem na něj pyšná,a taky na sebe.Učila jsem ho češtinu!mm
VANDA Blaškovič
13.1.2016 12:16
Ahoj děvčata a Libore. Já mám takovou radost! Věřili byste, že jsem tušila, kdo z vás má rád knížky a vzdělávání a kdo článek okomentuje? Děkuji. Knížky nejsou pro každého i když, kniha je kniha, tu nic nenahradí. ...Ještě mi tu chybí dvě děvčata, ale ty jsem tady jaksi nezahlédla. Však ony se ozvu. A co právě čtete? Pokud máte rádi populárně naučnou literaturu, jako já, zkuste: Ivo Kraus: Fyzika od Thaléta k Newtonovi - je to fakt náádhera! Přeji, příjemný den, třeba v posteli s knihou!.....:) :-)
Soňa Prachfeldová
13.1.2016 10:08
Bezva Vando, přiblížení skvělé, na vesnici jsou knihovny popelkou, ale hlavně že jsou a prostě kniha je kniha. Je skvělé, že máte vše tak na dosah, myslím univerzitu třetího věku, to nám na vískách schází. Super díky !
Hana Rypáčková
12.1.2016 22:26
Hezky popsáno, Vando .Byla jsem tam hned po otevření a moc se mi knihovna líbí. Ovšem Evičko ,liberecká je taky nádherná!!!
Jana Šenbergerová
12.1.2016 20:07
Tak ta je! Krásná, moderní, ale pro mě příliš průhledná. Nemohla bych se tam na nic pořádně soustředit. My máme knihovnu malou, ale díky knihovnici milou. Chodíme tam často a rádi. Na některé návštěvníky knihovny však nemáme. :-)
Eva Mužíková
12.1.2016 18:55
U nás v Liberci je také nádherná knihovna, zastavte se při návštěvě.. Vando, jako vždy poutavé vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA