Povánoční dozvuky
Ilustrační foto: Ingimage

Povánoční dozvuky

5. 1. 2016

Nebývali jsme bohatá rodina. Také jsme od malička vedli děti ke skromnosti. Ale ty babičky! Tak o jedněch Vánocích našly děti pod stromečkem drahé hračky.

Můj příběh Vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Spousta problémů se v životě řeší sama ... Moc zajímavé a poučné. :-)
Eva Mužíková
Ano, takové příběhy přináší život. A když je někdo dokáže tak krásně napsat, to je radost číst. Také jsme měli ten velký umělohmotný jeřáb, který nepřežil můj nával zlosti a proměnil se v stovku kousků... Dodnes se za to mé selhání stydím, ale prostě, - stalo se.
Zuzana Pivcová
Moc hezké. Říká se, že pro někoho vánoce bývají podobně stresové jako dovolená. Nemůžu to (bohužel?) posoudit. Ale Ty sama jsi velmi vyrovnaná a pohodová vždy, i když dospět do tohoto stádia asi nebylo jednoduché. Díky. Lído.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Lidmilko, moc mi článek pobavil, umíte hezky psát a příběh mi trochu připomněl i moje historky ze života.
Lenka Hudečková
Takový je život... :-)
Eva Balúchová
Taky mě článek pobavil.Znám to,to nadávání byly hlavně emoce,až pak si člověk uvědomí co je nejdůležitější. Alenko,věřím,že ses taky polekala a proto dostal malý na zadek.
Libor Farský
Jo, přesně. Pohádka o veliké řepě. A já jsem ten poslední v řadě, který z toho smíchem jako první padá na zadek. Díky za pobavení, Lidmilko, máš mé plné souhvězdí.
Hana Šimková
Ještě že to Liduško dopadlo dobře alespoň pro děti i když ztráta hraček jim určitě vadila.
Alena Várošová
Lidmilko,ráda jsem si celý článek přečetla.Kdyby tam byl i pes,tak by dostal vyhubováno taky.Tak mi to připadalo jako pohádka o veliké řepě jeden za druhým,jenže v hubovacím podání.5*
Dana Kolářová
Příjemné čtení ze života, nepřeslazené. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%