FOTO: Sarah Brightman, Live Earth China, autor - Jiazi pro Wikimedia Commons
Diskotéka pro pamětníky č. 12 - Sarah Brightman
4. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
7.1.2016 08:56
Nádhera Sarah B. jsem neznala, ale ráda jsem si ji poslechla. A jsem nadšená. Alenko, děkuji za rozšíření obzorů. Celý článek je za 5*.
Alena Tollarová
6.1.2016 16:25
Tak si teď poslouchám a zjistila jsem, že se vloudila chybička. Místo mojí milované The War Is Over se znovu spustí Angel. Takže zde: https://www.youtube.com/watch?v=n3tFi7Yowo0
Hana Rypáčková
6.1.2016 10:33
Alenko, čeká mě žehlení, tak si ho zpříjemním hudbou Sarah...Diskotéka je super.
Radovan Cakl
6.1.2016 09:23
Soňo, stačí zadat Diskotéka pro pamětníky a vyhledávač ukáže všechny dosavadní díly.
Soňa Prachfeldová
6.1.2016 09:11
Muisím se podívat, koho to tak chválí . Podívala, zaposlouchala jsem se a je to nádherné - díky Aleno. Klidně by mohla být rubrika diskoték, kolik krásných skladeb jste zde již představili, aby to měl člověk při ruce a relaxaci.
VANDA Blaškovič
6.1.2016 06:37
Aleno, nemohu pouštět muziku, všechny bych vzbudila. Již takhle mne napomínají, co že straším v posteli s PC..:)) tak se zatím jen těším..:)) a venku mrzne a u srdíčka hřeje...ahoj!
Zdenka Jírová
6.1.2016 00:36
Takovou krásu mohu poslouchat kdykoliv, Hned první Měsíčku... je moje zamilovaná árie v nádherné opeře Antonína Dvořáka. Je to nádhera, která hladí přímo duši.
Alena Tollarová
5.1.2016 23:13
Děkuji vám všem, kdo jste nahlédli, poslechli si krásnou romantickou hudbu, přidali komentář a vytáhli i nějaké ty hvězdičky. A když nebudete mít náladu, vracejte se sem a spravte si ji. Aspoň u mě to funguje. Díky
Libor Farský
5.1.2016 22:53
Alenko, tohle všechno vyhledat a sepsat musela být práce na několik hodin. Senza. A já mám jen 5 hvězdiček, doprčic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA