Na půlnoční do Betléma
Místo narození Krista. FOTO: archiv autorky

Na půlnoční do Betléma

4. 1. 2016
Vánoce Židé
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
petr stejskal
Tak takováto vyprávění se mi moc líbí. Člověk se nepřímo dostane do místa děje a to je důležité. jarmilko, dík
Michaela Přibová
Moc zajímavé vyprávění. Jen chvílemi zamrazí...a krásné fotky. Děkuji.
Hana Šorejsová
Jarmilo, byla jsem na výletu v Izraeli na dva dny. Z Turecka lodí. I tehdy jsem se bála. Za článek díky a za fota taktéž.
Alena Tollarová
Není nad autentické a sdělovacími prostředky nezkreslené vyprávění někoho, kdo v místě opravdu byl a vše zažil na vlastní kůži, jako Vy, Jarmilo. Ráda jsem si přečetla článek i prohlédla zajímavé fotky, ale je to nějak neveselé. Bohužel. Také si počkám na další postřehy.
Jaroslava Handlová
Velmi ráda jsem se seznámila s Tvými čerstvými a velmi zajímavými postřehy z této neklidné oblasti. Při vyslovení názvů Betlém, Jeruzalém cítím takové zvláštní chvění, až touhu také tam jednou být, a nejlépe o vánocích. Jarmilo, budu se těšit na další vyprávění, i když tuším, že se neobejde bez smutku.
Marie Seitlová
Jarmilko, opět jste mi připomněla mou loňskou krásnou dovolenou. Bydleli jsme v Betlémě a téměř každý den silnou zdí projížděli. Cítili jsme se bezpečně celou dobu pobytu. Děkuji za přiblížení Vánoc v téhle zemi a těším se na další články.
Libor Farský
Zajímavé a poučné, děkuji. Jenže smutňoučké ... ách jo
Jitka Chodorová
Paní Jarmilo, děkuji za vyčerpávající článek, za vaši odvahu, a také za krásné fotky.Těším se na další.
Dana Kolářová
Děkuji za reportáž doplněnou zajímavými fotografiemi.
Jarmila Komberec Jakubcová
Ještě jednou děkuji, podařilo se mi chytit rýmu a tak mám čas napsat pár postřehů z poslední cesty. Příště se věnuji památníku holocaustu Yad Yadchem v Jeruzalémě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%