Patřím sem vůbec ještě?
Ilustrační foto: pixabay.com

Patřím sem vůbec ještě?

3. 1. 2016
Česká republika vlastenci
Autor: Petr Halda
Hodnocení:
(4.3 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
5*
Alena Várošová
Moc dobrý článek a názory přispěvkovatelů jsou na místě.Nemohu jinak,jak se všemi souhlasit.
Helenka Vambleki
Právem sem patříme my všichni, kterých tátové, dědové, pradědové a prapradědové svobodu pro tuto zem vybojovali. A ta zbabělá verbeš místo utíkání by si ji měla vybojovat taky!
Olga Štolbová
Petře, určitě sem patříte, tak jako my všichni. Možná jsme málo hovořili se svými dětmi a vnoučaty, možná i ve školách se málo mluví o hrdosti na svou zem. Je to velká škoda. Díky...*****
petr stejskal
Thle povídání je vlastně stejné jako moje. To,že si někteří si nedokáží vážit svých představitelů,kteří říkají slova,která se nelíbí havlistům a jimi zblblé mládeže. Ne,neříkám blbé, ale zblblé propagandou. Ano,nedovedu si představit,že by v USA pronesl vrcholový představitel,že USA je vhodný prostor pro imigranty. I ty USA stavějí ploty. Ale není problém příchod imigrantů,problém je,že jejich vítání není nikým dořešeno. Nízký počet imigrantů není problém,ty se nějak vsáknou,ale co s těmi tisíci? Co budou dělat,kdo je bude živit? Host se musí chovat jako host a musí i vědět,kdy odejít. Mnozí z těch,kdo prezidenta kritizuje se nedokážou případně postarat o imigranty ze své kapsy. A aby to platil stát,vlastně i ti,kteří o takové hosty nestojí,je nefér a nic neřeší. A k tomu vlastenectví. Ve škole jsme se učili o době obrozenecké. Tehdy Češi tvrdě bojovali za svou vlast. Před příchodem Hitlera se vlastenectví hlásilo ve velkém. A dnes je to málem ostuda. Kam jsme došli? A kam dojdem?
Jarmila Komberec Jakubcová
Tato země je naše a věřím, že ještě dlouho bude. Když vidím hrdost Izraelců jak všude vlaje vlajka s Davidovou hvězdou, je mi líto jak naši občané jsou málo hrdí na svou vlast. Procestovala jsem mnoho zemí a musím říci, že ta naše je nádherná a máme být na co pyšní.
Květoslava HOUDKOVÁ
Čechy ve svém Česku budeme opět tehdy, až přestaneme být "lezprdelky" - ale kdy to bude ??
Jarmila Peerová
Nejvíce dnes vše kritizují mladí lidé,kteří nemají prakticky žádné zkušenosti,mnohdy ani vědomosti a co jim chybí je pokora a úcta.Nemyslím tu,kdy se jen sehne hlava,ale s pokorou přijímat moudra starších.Samozřejmě,technicky jsou velmi zdatní,ale to přináší dnešní doba.Tak si myslím,že " sem " pane Petře patříte právem,protože jste neztratil " zdravý rozum "...díky za článek k zamyšlení
Alena Vávrová
Jsem s vámi také zajedno. Vždycky se ptám "komu to slouží? " A mozek si vymýt nedám. Tolerance je hezká věc, ale jak se říká "vocamcáď-pocamcáď". Díky za článek.
Lidmila Nejedlá
Pane Haldo, díky za článek. Dávno jsem se smířila s tím, že jsou v Česku lidé chytří, ale i hlupáci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%