Odhalování sochy. Aneb stalo se o Vánocích
Náš živý betlém. FOTO: archiv autorky

Odhalování sochy. Aneb stalo se o Vánocích

4. 1. 2016
betlém Moje próza Vánoce
Hodnocení:
(4.5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Odstraňuji překážky velkým úsilím a vůlí. Jen jsem netušila, že dobrý výsledek má na svědomí Ganéša. Děkuji jemu, i Tobě, že jsi nám ho zde představila v plné parádě. ***** Vaši Esterku jste taky přivítali nevšedně a krásně! Mimochodem, má svátek ve stejný den, jako já narozeniny. Příště budeme slavit společně!
Lidmila Nejedlá
Vando ,tak ať Ganéša drží nad Tebou svoji dlaň a ať se Ti v novém roce všechno daří.
Alena Várošová
Zajímavý příběh Vando i se zajímavými fotečkami.Skvělé.
Zuzana Pivcová
Myslím, že Ganéša podobně jako Bůh, podobně jako Vesmír a další nám hlavně pomáhá poznat, odhalit a projevit naše vlastní dobro, které jsme dostali do vínku a někdy s ním neumíme moc zacházet. A v tom je pak naše největší moudrost a blahobyt. Děkuji.
Libor Farský
Zase řádí nějaký skřítek. Hvězdy se mi vložily, ale slova zatím ne. Snad se umoudří a pustí je sem.
Michaela Přibová
Je to moc zajímavé. Děkuji. Zkusím Ganéšu požádat o tvůrčí myšlenky:-).
Květoslava HOUDKOVÁ
Není socha jako socha. V blízkém městě stála (kdysi) před Kulturákem socha Lenina. Potřebovala opravu, po které měla být znovu slavnostně odhalena. A stalo se: Když stáhli zahalení, měl Lenin na zádech BATOH ! - dobrý vtip na hodně dlouho.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, moc pěkný článek, který mi potěšil. Také dík za hezké fotky. Děkuji
Vladka Steinová
Ahoj, Vando, děkuji za tento vzácný a inteligentní článek, za kus historie i za přiblížení Tvé rodiny. Pan Blaškovič se odhalení sochy zhostil velmi dobře. A člověk se stále učí. Moc děkuji, ahoj Vladka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%