ILUSTRAČNÍ FOTO: ČT
Zemřel bývalý reprezentační brankář Pavel Srníček
29. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
29.12.2015 22:12
Když odejde člověk,je to vždy smutné.Soucítím s jeho rodinou,které bude moc chybět a nikdy na něj nezapomenou.
Hana Šorejsová
29.12.2015 21:39
V případu těchto smutných ztrát, si člověk uvědomí... Byl to opravdu fajn chlap a člověk !! Děkujeme !
Hana Šorejsová
29.12.2015 21:27
Je mi to velmi líto! Vyjadřuji tímto upřímnou soustrast nad ztrátou tak milého a nadaného brankáře ! Byl tolik mladý ! Byl to opravdu skvělý člověk, který patřil mezi naše nejlepší brankáře ! S úctou vzpomínáme !
Marie Seitlová
29.12.2015 20:46
To je velmi smutná zpráva pro fotbalový svět, ale i pro nás z Bohumína.
Helenka Vambleki
29.12.2015 20:00
Škoda každého člověka, který mohl ještě ledacos dokázat. O to smutnější, když ho znáš, protože je bohumíňák a dokonce byl nějaký čas v zastupitelstvu. Osobně jsem ho viděla v Maryšce v pořadu Večer pod palmou.
Jana Slavíková
29.12.2015 19:26
Fotbal mě nikdy nezajímal, ale odchod v sedmačtyřiceti je zatraceně brzo. Škoda každého takhle mladého člověka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA