Vánoce na horách

Vánoce na horách

29. 12. 2015
cestování Vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Krásná dovolenková pohoda....
Marie Seitlová
Děkuji všem za hodnocení mého příspěvku. V Galerii mám popisky k fotkám - koukněte. P. Libore krb jsem nevyfotila, je to klasika s krbovou vložkou.
Alena Várošová
Článkem jste mě Maruško potěšila.Sice raději bych se dívala na film o Tatrách,protože jsem pohodlná chodit.Ale je to nádhera ty naše Tatry.Miluji Slovensko odkud pochází můj manžel.Překrásné fotky,jenom tu nádheru si musím v teploučku u počítače vychutnat..5*
Marie Novotná
Tohle je parádní.Tiše závidím a přeji Ti tuhle nádheru.
Helenka Vambleki
Majko,. muselo to být nádherné. Znám Nízké Tatry trochu z jiné /severní/ strany - Bešeňová, Liptovská Mara nebo západněji -Lubochňa, Malino Brdo a pod. Miluju slovenštinu pro její melodičnost a měkkost. Kdysi jsem byla na vánočním pobytu /nikdo to na úseku nechtěl/ na chatě ROH - Kremnické baně a bylo to nádherné, žádné starosti, jen zábava a sníh, no paráda :-)
Eva Balúchová
Neznám ani Nízké ani Vysoké Tatry.Mrzí mě to,tak aspoň děkuji za článek a krásné fotky.
Hana Práglová
Majko,je jen dobře,že se ti Vánoce s rodinkou vyvedly!!!Moc ti to přeji!!!Ďumbier-Srdiečko-Kosodrevina-kdysi jsem tam jezdívala na Velikonoce s maminkou,která už mezi námi bohužel není,lyžovat.Na tamější krajinu mám nádherné ,nezapomenutelné vzpomínky!!!
Dana Kolářová
Maruško, když se spojí nádhera přírody s nádherou v srdcích, vznikne nejen nádherné setkání, ale i fotografie. Radost se dívat.
Libor Farský
Tak jsem si také krásně zavzpomínal, díky. Některé obrázky mi připadají povědomé. Ještě by mne zajímala i fotka toho krbu, nemáte ji?
Hana Šorejsová
Maruško, na Chopoku, Dumbieru, Srdiečku jsem byla před dvaceti lety, je to tam nádhera... díky Hanka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%