FOTO: Filmexport Home Video
Film pro pamětníky: Uličnice
28. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
29.12.2015 07:20
Film Uličnice patří mezi mnou oblíbené. Už je to 45 r., kdy jsem ve vys.stupni těhotenství ještě chtěla jít do divadla. Koupila jsem si lístek do 1.řady divadla v Nuslích, představení "Uličnice" s Věrou Vlkovou v hlav.roli. Na jevišti velice "řádila", moc jsme se nasmáli - už jsem myslela, že místem narození dcerky bude divadlo ! - nedá se zapomenout.
Zuzana Pivcová
29.12.2015 07:15
Těch "převlekových" filmů bylo v naší předválečné kinematografii více, ale málokterá herečka vypadala jako kluk nebo jako dítě, za které se vydávala (třeba Jiřina Štěpničková v Jedenáctém přikázání). Ferbasová, ta byla typově na uličnice jako dělaná.
Vladka Steinová
29.12.2015 06:33
Zmiňuji hudbu k tomuto filmu tehdy populárního skladatele Járy Beneše a fakt, že se film jednu dobu moc nepromítal, vzhledem k emigraci Járy Kohouta. Jinak výborný výkon "diblíka" Věry Ferbasové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA