Mé zimní sporty
ILUSTRAČNÍ FOTO: archiv autora

Mé zimní sporty

26. 12. 2015
Moje próza Můj příběh
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Huspek
Na kole i v mrazu? To máte můj obdiv. Jezdím do +5°C, pak mám obavy, abych se nenadýchal studeného vzduchu a nedostal nějakou angínu... Letos ovšem byla sezóna dlouhá, naposledy jsem jel 37 km o druhém svátku vánočním. Tak snad to zase brzy začne. Hodně zdraví v roce 2016 všem, kde zabrousí na tento portál a článek!
Dana Kolářová
Zůstávám věrná kolu za každého počasí, ale s chutí si přečtu fejeton o zimním sportování.
Jana Šenbergerová
Na lyžích jsem nikdy nejezdila, na běžkách ráda, ale ty už jsou staré, mé polámané kosti také a sníh stejně v nedohlednu, tak už nákup nových neřeším. Spíš je mi líto, že jsme zbytečně brzy zazimovali kola. Pěkně jste zavzpomínal. :-)
Hana Rypáčková
Moc hezké, taky jsem zavzpomínala na své lyže a vázání,jak se to vše vyvíjelo...Běžky mám staré a na sníh se těším.
Hana Šorejsová
Také jsem si hezky zavzpomínala, vyrostla jsem v Jizerkách, kde bývalo hodně sněhu. Když vidím dnes lyžařské vybavení, tak se člověk opravdu zasměje. Kandaháry dobře pamatuji, též jsem se na nich učila a dokonce lyže měly takovou špičku. Je to milé a úsměvné. Díky !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%