Kuchař a šéf Kulinářského institutu Roman Vaněk. ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org
Vsaďte se, že pod stromečkem najdete kuchařku!
23. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Novotná
7.12.2017 20:35
Tak tenhle nadpis můj muž komentoval: "Tolik zase naše máma nepije, abych ji našel pod stromečkem ." :-))
Jana Šenbergerová
25.12.2015 23:50
U nás to platí. Také jsem jednu letos dostala. Je velmi netradiční, ale zajímavá. :-) Ještě jednou za ni děkuji. Svou první kuchařku, stejnou, o které píše Jitka, jsem dostala tři měsíce po svatbě od manžela s tímto věnováním: "Své ženušce Janince, aby mi i sobě mohla dobře vařit celý náš společný život." Zřejmě mé první pokusy za moc nestály, ale vypracovala jsem se. :-)
Alena Várošová
24.12.2015 16:08
Já si knihy Kuchařek nekupuji.Mám jedno po tetě,snad skoro 50 let,zděila jsem ji po ní,když umřela 24 letech a když něco nevím,tak kouknu.
Alena Tollarová
24.12.2015 12:40
A to já se klidně vsadím, že ne. Já totiž tu kuchařkovou mánii vůbec nechápu.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.12.2015 10:26
Za život mám dost receptů v hlavě i v několika knížkách. Naštěstí obsahují běžně dostupné suroviny i přísady. Kupování novinek a pak občasná potřeba "po špetkách" považuji za zbytečné vydávání peněz. Chytré nápady obsahují: Kuchařka Ládi Hrušky a knížka Snadno a rychle Romana Vaňka. Obě jsem si koupila, další nechci - mnoho předchozích jsem darovala, rozdala. V TV je vaření na mnoha programech - už je toho moc = nesleduji, nezajímá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA