Radost z orchideí
23. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
23.12.2015 18:24
Helčo, moc hezké povídání. Někde jsem vyčetl, že na květiny, aby radostí vykvetly, je třeba mluvit.
Alena Várošová
23.12.2015 15:57
Mám taky na okně orchideje,ale na Vánoce moc nekvetlou.Ale mají období kdy jsou květy obsypány,ale tolik druhů jako Vy Helenko nemám.Překrásné pochlazení po dušičce.
Jana Slavíková
23.12.2015 15:48
Také ráda kupuji "zdechlinky" a domluvám jim. Do pěstování jiných druhů (cymbidium či dendrobium) nemám odvahu se pustit, ale faleňáky (phalaenopsis) jsouj velmi vděčné, jen potřebují vhodné podmínky. Přeji klidné Vánoce a hodně květů :-))
Alena Vávrová
23.12.2015 15:04
Jsme s dcerou také většinou hrdé pěstitelky, ale zajímavé je, že nám letos orchideje odkvetly a budou přes vánoce odpočívat.. Vánoční okno mi letos zdobí poslední zelenkavý květ. Jsou to krásné a vděčné květiny a u tebe se jim výjimečně daří, Helenko!
Dana Kolářová
23.12.2015 13:44
Helenko, kouzelný vánoční dárek, radost se dívat. Děkuji za milé pohlazení.
Alena Tollarová
23.12.2015 12:55
Helenko, tu orchideovou radost s Tebou naprosto sdídím. Jsou to krásky nevyzpytatelné. Mých 12 kousků si dovoluje poslat Tvým krasavicím srdečné blahopřání k jejich majitelce a Ty jim hezky článek ukaž, ať z toho taky něco mají. Krása, krása ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA