Jmelí přináší štěstí a lásku
22. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
19.12.2016 13:19
Darované jmelí mi vždy udělá radost! Hanko, díky za virtuální větvičku, která krásně přežila celý rok. ŠŤASTNÉ VÁNOCE, Jarka
Soňa Prachfeldová
23.12.2015 17:09
Jmelí k vánocům patří, pokukuji po stromech, zda ho někde uvidím, u nás v okolí není.
Alena Várošová
23.12.2015 16:20
Jmelí nám parazitovala na větví jabloně,takže jsme měli každý rok na Vánoce jmelí.Letos jsem je koupia.Mimo jiné u nás prodávali větvičku se smrku asi 50 cm a malou 20 cm mašličku za 40,-Kč.Někteří prodejci nevědí jak by vydělávali.Já bych jim tu halouzku dala zadarmo.
Květoslava HOUDKOVÁ
23.12.2015 03:55
Nad léčivostí jmelí nepřemýšlím, ale tato ozdoba do bytu patří. Zelené-stříbrné-zlaté = souhlasím. Bohužel, už je také fialové, skoro černé a další "příšernosti".
Zdenka Jírová
23.12.2015 01:01
Aby mohlo jmelí uplatnit svou kouzelnou moc, musí být darováno z lásky.
Eva Mužíková
22.12.2015 22:45
Hani, také jsem o něco chytřejší, díky. Já jmelí dostávám, dříve jsem jej věšela na lustr nebo záclonu. Nyní na zeď v kuchyni..
Alena Tollarová
22.12.2015 20:20
Hanko, určitě přiinese. Když mu maličko pomůžeme. Já jmelí tradičně kupuji a rozdávám. Jen já si ho nakonec musím koupit sama.
Zuzana Pivcová
22.12.2015 19:57
Jmelí jako tinkturu podobně jako i další koncentráty z bylin vyrábí i bylinářka pí. Podhorná (značka Naděje). Jeho léčivé účinky jsou mi známé. Pro kočky je jmelí smrtelně jedovaté, takže opravdu pozor, aby se k němu v bytě nedostaly. Snad je i přitahuje. Díky, Hanko, za souhrnnou informaci.
Eva Balúchová
22.12.2015 19:55
Já ještě letos jmelí nemám,snad ještě zítra seženu.Každý rok je máme pověšené pod lustrem a samozřejmě vánoční polibek nesmí chybět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA