Ilustrační foto: pixabay.com
Zas jeden krásný, ale prázdný večer je tu
23. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
26.1.2016 21:27
zase jsem něco zoral. Ale jen jsem chtěl říci,že jsem se trošku vrátil do diskuze dole. Konečně jsem pochopil tu paní dole. Vůbec neví o čem mluví. tak jk ostatní pochopili,každý občas potřebujeme tu svoji vrbu a podělit se o svou dušičku. A jako většinou,určitá anonymita pomůže. Může podat ruku,uvolnit. A komu to vadí, tak nemusí číst,přece to není povinné.
Alena Várošová
26.1.2016 21:09
Jemináčku paní Novotná,asi jste to nepochopila,nebo nakonec já?Já jsem 100 let vdaná a svůj život nechci měnit,jen jsem napsala svůj názor a přála bych každému,aby nezůstával sám a pan Petr si snad má svůj rozum.Děti mají svůj život a otce už zas tak nepotřebují. Hodně štěstí.
Zuzana Pivcová
26.1.2016 20:17
Myslím, že Petr v samém závěru dost dobře vyjádřil své přání - svěřit se vrbě, která třeba z nějakého důvodu nepomůže, ale vyslechne. Přece napsat, že někomu rozumím, vnímám situaci stejně, to může i žena zadaná, která nehledá vztah, opravdu nechce nic měnit, jen pohladit a povzbudit jiného Člověka. Je dost nespravedlivé a drsné nazvat to kecy. Jsem ráda, Petře, že ani Vy jste to tak nepojal.
petr stejskal
26.1.2016 16:54
Děkuji za jiný pohled na svět. Sice nevím jaké kecy,ale prosím,každý má právo na svůj pohled.
Dana Novotná
26.1.2016 13:35
To je tedy krásné.!!! Všechny rozumíte, ale kromě Aleny žádná nemáte zájem.!! Tak vám to asi vyhovuje tak , jak to je. A když nechcete nic měnit, tak proč ty keci???!!!!
Alena Várošová
25.1.2016 13:16
Když si muž netroufá,vezme opratě do rukou sebevědomá žena.Sebevědomí mám na rozdávání,ale pravdu říkám,tak to bych nedala. Přeji Vám,ať Vám to vyjde a nejste sám se svými pocity a najdete tu pravou vrbu.
Helena Hejduková
25.1.2016 02:16
Vážený pane Petře, zaujal mne nadpis Vašeho článku do té míry, že jsem si ho přečetla a dokonce i několikrát. A přečetla i ty Vaše ostatní. Nenapíši Vám, že Vás chápu nebo Vám rozumím. Nabízím pomocnou ruku, Vašimi slovy vrbu, která, když budete o to stát i promluví. ne ale tady, protože to, co bych Vám chtěla napsat, není pro jiné oči. Máte-li zájem napište na ekohel@email.cz
Eva Mužíková
24.1.2016 22:50
Není v mé moci, zavit Tě samoty, naplnit Tvou duši štěstím po kterém toužíš, proto Ti Petře posílám alespoň upřímné políbení. Moc Ti rozumím....
Marie Seitlová
24.1.2016 21:12
Proč blázen, jen máte smutek na duši. Snad bude líp, ale rozumím Vám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA