Dětský zápal pro hru v nás zůstává
20. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
23.1.2016 10:48
Moc hezké. Toulky za neznámem jsou nádherné i když to může být v relativně známých místech. Ale tohle hledání známe z dětství,kdy se hrálo na šipkovanou a hledalo se. Hledání bývalo součástí každého pionýrského tábora. My s kamarádem jsme si říkali,že je škoda ,když je tábor nevyužitý. A tak jsme pro děti spoluzaměstnanců začali dělat akce na víkend. Říkalo se tomu robinsonáda. Zůčastnili se toho děti bez rozdílu věků. A tak jednou jsem si vymyslel akci. Děcka jsme rozdělili do třech part. každá byla věkově přiměřeně stejná. A děcka dostali papír s úkoly. Byly i takové kolik má starosta králíků,kdo má pruhované peřiny,kolik má velikost noha prodavačka v krámě. A podobně. Samozřejmě k tomu patřilo zjistit autobusy a přinést něco na uvaření nějakého jídla. Tu sůl,tu vajíčko,tu troška cukru a podobně. Na konci děcka uvařili z toho,co získali, jídlo. Většinou polévku. A navzájem si party jídlo hodnotily. Prostě hledání neznámého.
Zuzana Pivcová
22.12.2015 12:47
Vím, že taková informativně-pátrací hra existuje, ale sama jsem se do ní ještě nikdy nezapojila. Příležitostně to třeba zkusím, díky za dobrý tip.
Zdenka Jírová
21.12.2015 23:03
Hezky jste nás seznámila , co to vlastně geocaching je. Já o tom slyšela, ale nedovedla jsem si představit, jak se to hraje. Bohužel, už se ho nemohu zúčastnit, ale je mi to líto, že se to nehrálo před 10 lety.
Eva Mužíková
21.12.2015 21:57
Paní Heleno, tento zápal jsem poznala několikrát, syn s vnukem mu také podlehli a občas mne vezmou sebou. Člověk se nejen pobaví, poučí, užije si trochu adrenalinu a hlavně se i projde na zdravém vzduchu... super zábava.
Alena Vávrová
21.12.2015 20:16
Jednou jsem se téměř účastnila takového úspěšně zakončeného hledání kešky. Je to zajímavý koníček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA