Zdenka Jírová
19.12.2015 00:39
Salát je dobrý, ale rozhodně nenahazuje snídani,,kdy máme přijmout potraviny s energií, jako jsou cereálie, aby organizmus mohl začít pracovat. Tento salát se hodí jako přesnídávka.
Soňa Prachfeldová
17.12.2015 19:37
Po přečtení jsem dostala chuť a jdu vyrobit, něco z toho máme doma.
ivana kosťunová
16.12.2015 18:00
Ovocný salát mám ráda, občas si ho taky udělám, jenom mě ještě nenapadlo dát tam granátové jablko, určitě zkusím, má takovou zvláštní chuť. Také zalévám bílým vínem, takže k snídani by to asi moc nebylo. :))
Alena Várošová
16.12.2015 17:11
Stejně jsem psala,že bych palcování,bodování a hvězdičkování zrušilo,akorát to popudí další íčkaře k nenávisti.
Hana Čadová
16.12.2015 15:15
Dobrá ovocná snídaně, ale pro diabetika sníst celý banán není vhodný. Já snídám ovesné vločky,1/2 nastrouhaného jablka, bílý jogurt a malou lžičku rýžového sirupu.
Hana Šorejsová
16.12.2015 14:21
Jani, na hvězdičkách to nestojí, já vím, že máme rády ovoce, z léta si pamatuji, že jsme spolu ve stejný čas krájely melouny, a já ovoce mám ráda, ale i zeleninu. Takto upravené je to opravdu chutné, a saláty jsem se naučila opravdu na druhé straně polokoule. Tak si zkuste a poznáte. Granátové jablko dám občas i do pomazánek k vínku. Díky !
Jana Šenbergerová
16.12.2015 14:04
Hanko, moc se omlouvám. Já chtěla nadšeně přizvukovat ovocné snídani a opět se mi povedlo odeslat jen jednu hvězdičku místo pěti, která pak zhatí všechno předchozí hvězdičkování.
Denně už mnoho let snídám, a teď i Pavel, jen ovoce. Krájím ho co nejméně, aby se zbytečně neokysličovalo. Ve formě salátu ovšem vypadá krásněji. Mohu vřele doporučit.
Hana Šorejsová
16.12.2015 12:50
Míšo , také díky !
Michaela Přibová
16.12.2015 12:37
Hanko, to je výborný začátek dne, taková vitamínová bomba. Jen jsem jednou četla, že banán nemá být dohromady
s kiwi, že se ruší vitamíny. Tak nevím. Já moc zdravě nejím :)) Děkuji.
Hana Šorejsová
16.12.2015 11:09
A co to má tohle vše společného s "mým" ovocným salátem ? Vy se vzbudíte, dáváte k mým článkům po jedné hvězdičce hned ráno, když venčíte psy, už mne na to upozornili, ale mne to nerozhodí, dokola jen škodíte a kritizujete , napadáte co se dá, vlastně vše by muselo být jen podle návodů, které jsou napsány M.D. Napište si o tom svůj článek !