FOTO: archiv autorky
Znáte podvodnice? Aneb vánoční cukroví z těsta kynutého pod vodou
13. 12. 2020Recept na toto vánoční cuktroví mám od své maminky, ta ho měla od svého táty, mého dědy, pekaře. A ten uměl péci! Toto cukroví máme moc rádi. Jednak je hotové "natotata" a nedává se do něj žádný cukr.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
26.12.2022 14:32
Znáte podvodnice?...:)...a máme tu Vánoce 2022 ! Jo, jo, to to letí! ♥
VANDA Blaškovič
15.12.2020 11:49
Milá Soňo, i já Ti přeji pohodové svátky vánoční a sejdeme se zde na Podvodnicích zase za nějaký čas, za nějaké ty roky...ano, mám napečeno. Ať žijí podvodnice....:)
VANDA Blaškovič
15.12.2020 09:20
Rozpálím troubu na 200*, pak ztlumím na 180*. V horkovzdušné peču cca 12 min., v obyč. 6 min., pečivo se musí hlídat, časy jsou jen orientační, záleží opravdu na typu trouby. Dobrou chuť!
Soňa Prachfeldová
15.12.2020 08:14
Vando je fajn, že Ti mohu popřát po letech zase krásné a požehnané svátky a doufáme, ze6 už mas5 na pečení.
Jarmila Komberec Jakubcová
14.12.2020 12:41
Vando také jsem dříve dělala vánoční cukroví "podvodnice". Je opravdu skvělé a bylo jediné, které můj první manžel jedl. Dokázal za večer sníst celou misku. Přeji krásné vánoční svátky a pohodu. Líbí se mi i tvoje fotky.
VANDA Blaškovič
14.12.2020 11:56
Martino, děvčata, také zdravím! Bertice, to snad ani není možné.....!
VANDA Blaškovič
14.12.2020 11:04
Květo, ahoj. My dvě se neznáme. Ale já Tě znám trochu z vyprávění Helči. Jen samé dobré věci. Přeji Ti hodně zdraví a příjemné svátky vánoční.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA